Haberler

"Çetele" Operasyonu Davası

Çetele Operasyonu Kapsamında Oflu İsmail Olarak Tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun da Aralarında Bulunduğu 20 Tutuklu Sanığın Yargılandığı Duruşma Sona Erdi. Yarın Devam Edecek Duruşmada Mahkeme Heyeti, Tutuksuz Sanıkları ve Avukatlarını Dinleyecek.

Çetele operasyonu kapsamında Oflu İsmail olarak tanınan İsmail Hacısüleymanoğlu'nun da aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanığın yargılandığı duruşma sona erdi. Yarın devam edecek duruşmada mahkeme heyeti, tutuksuz sanıkları ve avukatlarını dinleyecek.

Tutuklu 20 sağının dinlendiği İstanbul 10.Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmada Oflu İsmail rahatsızlığını öne sürerek mahkeme salonunda çıkmak istedi. Mahkeme heyetinin izni ile salondan çıkan Oflu İsmail, kısa süre sonra duruşmaya geri döndü. Duruşma, mahkeme heyetinin tutuklu sanıkları dinlemesi ardından son buldu. Mahkeme heyeti, yarın da tutuksuz sanıkları ve avukatlarını dinleyecek (YM-ÖFA-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title