Haberler

    Cep Telefonumu Kırar Mısınız Lütfen?

    Hacker'lar İçin Zengin Olma Fırsatı: Servet Kazanmak İsteyen Bir Hacker Bakın Neler Yapmak Zorunda.

    Her yıl olay yaratan ünlü güvelik yarışması Pwn2Own önümüzdeki ay içerisinde başlayacak. Dünyanın pek çok yerinden uzman hacker'ların ilgisini çeken ve ödül konusunda oldukça cömert olan Pwn2Own bu yıl da yine yüklü miktarda para dağıtacak. Para ödülünün yanı sıra Pwn2Own'da büyük başarı gösteren güvenlik uzmanları aynı zamanda dünya çapında tanınılırlık da kazanıyorlar. Bunun son örneği Pwn2Own'da yıldızı parlayan Charlie Miller olmuştu.

    Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Pwn2Own'da hacker'ların en çok ilgisini çeken yarışma iPhone ile ilgili. Yarışma süresinde iPhone 3GS'i hack'lemeyi başaran hacker tam 60 bin dolar kazanacak. Bunun dışında Blackberry Bold 9700, Nokia'nın herhangi bir son model telefonu veya Android işletim sistemi kullanan bir Motorola'yı hack edebilmenin ödülleri ise 15'er bin dolar...

    Pwn2Own'da tabi ki tarayıcılar da göz önünde olacak. Ünlü tarayıcıların son sürümlerini hack etmeyi başaran yarışmacıları da 10 bin dolarlık ödüller bekliyor.

    Kaynak: Chip.com.tr / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title