Haberler

Cemal Aydın: Bebbe Titreye Titreye Ağladı

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, Bugün Düzenlediği ve Yaklaşık İki Saat Süren Toplantının Sonunda Suskunluğunu Bozdu ve Merak Edilen Açıklamalarını Yaptı.

Ankaragücü Kulübü Başkanı Cemal Aydın, bugün düzenlediği ve yaklaşık iki saat süren toplantının sonunda suskunluğunu bozdu ve merak edilen açıklamalarını yaptı.

İşte Cemal Aydın'ın tüm açıklamaları:

SENARİSTLER YAZIYOR

"8.2.2008 tarihinde takımın da durumunun iyi olduğu bir dönemde herkesin rahatça Ankaragücü’ne hizmet etmesinin yolunu açmak için olağanüstü genel kural kararı aldık. Akıllara başka bir şey gelmemesi için ben dahil tüm yönetimin istifasını aldım. O günden bugüne sessiz kalmayı yeğledim. Ama gelişmelere de şöyle bir baktım. “Genel kurulu yapmaz dediler, başkanlığı bırakmaz dediler..” Senaristler yazmaya devam ettiler.. “Zamandan kazanmak istiyorlar.. Ne yaparlarsa yapsınlar zaten 6 ay içinde kongre yapmak zorundalar..” Bazı gazeteler büyük harflerle yazdılar.

Aldığımız karar olağanüstü genel kurul kararıdır. Yani istifaları geri alırsanız genel kurula ihtiyaç kalmaz. Ama biz bu genel kurulu yapacağız"

"ANKARAGÜCÜ BAŞKANLIĞINA VARIM"

"Ben Ankaragücü başkanlığı için tekrar varım. Buraya gelirken hiçbir arkadaşımla da görüşmedim. Tekrar bu işin içinde varım. Herkesle görüştükten sonra yeni yüzleri de içeri almak kaydıyla 100.yıl için yola tekrar çıkacağız. Ankette de yüzde 73 benim tekrar başkan olmam yönünde bir görüş oluşmuş. Bırakma kararımdaki gerekçe annemin durumu, o günkü şartlar, yorgunluk etken olmuştur. Kongremizi de bu ayın sonuna kadar yapmayı planlıyoruz"

"MELİH GÖKÇEK ÇAĞIRSA MAKAMINA DA GİDERDİM"

"Gelelim Belediye bölümüne. Ankara Emniyet Müdürümüz beni davet etti. 100.yıl ile ilgili ne yapabileceğimizi sordular. Çok güzel şeyler konuştuk. 45 dakika kadar sürdü. Sonra Ahmet Gökçek geldi. Zaten bizim çocuğumuz yaşında. Genç sempatik, çocuğumuz gibi gördüğümüz. Ardından Melih Gökçek geldi. Geleceğini bilmiyordum ama bilseydim de giderdim. Eğer başkan makamına çağırsaydı yine giderdim. Benim şahsi çekişmem yok. Konu Ankaragücü ve ben bu kulübü temsil ediyorum. 20-25 dakikalık bir beraberlik oldu. Bana başkanlığı bırakıp bırakmayacağımı sordu. Ben de bıraktığımı söyledim. O zaman biz de yardımcı olmak istiyoruz dediler. Bir tek lira, bir tek kuruş konuşulmadı. Ama yazıldı. Bir başkan tipi sordu bana. Biz de açıkladık, Ankaragücü havası solumuş, antrenman yapmış dedik. Bana kimin olacağını sordu. Ben de olmayacağı söyleyeyim dedim. Bizimle antrenmanları yaşamamış, aynı havayı solumamış Ahmet Gökçek olmaz dedik. Ben bile ilk seçimde en fazla çiziği almış kişiyim. Ankaragücü camiası kolay kabullenmiyor. Gökçek’e 700 üye getirirse devşirme bir birleşme olur. Bunu da Ankaragücü üyeleri istemiyor"

RECEP UZELLİ'NİN BAŞKAN OLMASINI İSTEMİŞTİK

"Şimdi biz istifa ettik. “Ankara’da en son yalan Cemal Aydın istifa etti ve geri gelmeyecek.” Bunlar ayıp şeyler. Onları yaşı kadar Türk sporuna hizmet ettim. Bıraktığımda yerime Recep Uzelli olması konusunda da arkadaşlarımla anlaşmıştık. Biz bu güzel tabloda istifa ettik. Ama gün ilerledikçe recep Uzelli’nin de kendisinden kaynaklanan, yeni iş atılımları nedeniyle “Abi işimin başında olmam lazım. Konuyu tekrar değerlendirelim” dedi ve işin sulanması da böyle başladı"

"BORÇ BATAĞI YALAN"

Yine üzülerek haberler okuyorum, “Ankaragücü borç batağında. Personelin dahi parası ödenmiyor.” Şunu söyleyeyim, en rahat kulüp, üç büyükler de dahil Ankaragücü. Murat Erdoğan 550 bin YTL’ye oynamış. Sadece 60 bin YTL alacağı kalmış. Verdiğimiz cezaları da düşmemişiz. Hiç kimsenin bir sıkıntısı yok. Dört kişi kaldık. Bu dört kişi 1.5 trilyon daha yeni futbolcular için aktarmış. Jaba ile Cem Can sözleşmeye imza attılar. Biri Brezilya’da, diğeri Mersin’de tatilde. Sıkıntı olsa neden imza atsınlar.

"BİR SU DEPOSU YAPTILAR"

Benden önceki başkanlar, kim bir çivi çakmışsa başımızın üstünde yeri var. Ama biz bina yaptık. Ben yönetici değilken dışarıdan bu tesisi yaptım. “Ben yaptım” diyen yöneticilerin yaptıkları sadece bir su deposudur. Kimse kusura bakmasın. Bunu da ilk kez açıklıyorum.

"6 MİLYON DOLARA KULÜBÜ SATTILAR! "

Bize bugüne kadar bir tek kişi gelmedi, yönetime talibiz diye. Yok Malatya’dan bir kuyumcu, yok bilmem kim.. Gazetelerde boy boy fotoğraflar.. Yok 6 milyon dolara kulüp satıldı, Cemal Aydın 4 milyon dolarını almış.. Alacaklarımın bir bölümünü hibe ettiğimi, kalanını da sıkıştığınız da bir futbolcu alırken kullanılmasını söylediğe genel kurul delegeleri şahit.

"BEBBE TİTREYE TİTREYE AĞLADI"

Bebbe konusu gündemi meşgul ediyor. Bu oyuncu hala Ankaragücü’nün malı. Bazı gelişmeler istem dışı olmuştur. Benim hiç kimseyle bir kırgınlığım yok. Sadece bir arkadaşla mahkemelik olduk. O dava da bitti. Hem de bizim lehimize. Ankaragücü’ne bin tane futbolcu gelip gitti. Bebbe de bunlardan biri. 2006 yılında kulübümüze gelmiş. Sözleşmesine bilgisayardan bakılmış. 2008’de bittiği görülmüş. Hemen üstüne atlamış bazı kulüpler. Pazarda limon bile vermezler böyle. Sözleşmenin altında bir hüküm var. 15 Mayıs'la 30 Mayıs arasında kulüp uzatma hakkını kullanır diyor. Ayrıca futbolcu ile konuşmuşuz ve sözleşme yaparken uzatma şartlarını, alacağı parayı da yazmışız. Futbolcuyla yeni bir sözleşme yapmışız. Herkes incelesin, baksın diye 17 kulübe de bu sözleşmeyi gönderdim. İki yıllık yeni sözleşme imzalamışız. Kendi el yazısıyla adını dahi yazmış. Kriminale dahi biz başvurduk. 8.5.2008 tarihli 15 bin Euro yeni sözleşme gereği aldığına dair imzası da bulunan makbuzu da gönderdik. 7 ayrı imzadan Kriminal seçim yaptı ve sonuç olarak şunu söylediler: İmzalar Alper Aydın’a aittir. Noterdeki el yazısının da futbolcuya ait olduğu tespit edilmiştir. 21 Mayıs’ta resmi yazı bize ulaştı.

Bu olaylardan sonra Bebbe gelip titreye titreye bana ağladı. Maddi sıkıntı içindeki menajerinin oyununa geldiğini anlattı.

Beşiktaş federasyondaki evrakları inceledi ve bize teşekkür ettiler. Ama İstanbul Büyükşehir Belediyesi çok cin ve akıllı kulüp ya, hemen olaya atladı.

İstanbul kulübü 500 bin Euro tutarında sözleşme yapmış. Valla insan bu paraya din bile değiştirir. Menajere 50 bin, futbolcuya 45 bin Euro ödenmiş. Özet olarak Bebbe Ankaragücü futbolcusudur. Hakan Kutlu ister oynatır, ister kenarda bekletir.

"HAKAN KUTLU İLE YOLA DEVAM"

Gelelim teknik direktör olayına. Hakan Kutlu Kocaeli’ne, oradan da Konya’ya gitgti haberleri yazıldı. Hakan Ankaragücü’nün evladı. 8 yaşında kulübe girmiş, sonucunda cesaret gösterilmiş ve takım emanet edilmiş. Yolumuza Hakan ile devam edilecektir. Transferler raporları doğrultusunda devam etmektedir. Yardımcıları Brezilya’da, Arjantin’de futbolcu izlemekte.

"MERKEZ ANKARA KALMALI"

Güncel konumuz, Mali Genel Kurul. Hakikaten devrim niteliğinde geçti. Tek beni yaralayan, yasaya da yansıyacak olan federasyonun merkezinin İstanbul’a kayacak olması. Bu konuda önerge de verdik. Merkez Ankara’dır. Türkiye’nin merkezi Ankara’dır. İstanbul ticaretin merkezi olabilir. TBMM’de de gerekli çalışmayı yapacağız. Muhalefet şerhini bu nedenle koyduk.

"BELEDİYELER SİYASALLAŞTIRIYOR"

Siyasallaşmayı ortadan kaldırmak, delege yapısı, belediyelerin spora girmesi.. Bunların olduğu yerde siyasetin girmesini engelleyemiyorsunuz. Belediyelerin spora ilgisi çok güzel. Belediye Başkanları’nın yönetimlerin dışında tutulması, tüm kente eşit hizmet vermesi yönünde Başkan Doğan ile de örtüştük. Ama statüye yansıtamadık.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title