Haberler

    Cem Yılmaz: 'Dün Gomis Olsaydı Galatasaray Kazanırdı'

    CNN Türk Spor Direktörü Cem Yılmaz, Skorer TV'de Gündem Özel programında Ezgi Toper'le, Beşiktaş'ın Galatasaray'ı 1-0 yendiği derbi maçı, Sivasspor'un Başakşehir'i deplasmanda mağlup etmesi ve Trabzonspor'un Fenerbahçe galibiyetinin ardından Kayserispor karşısında da 3 puan aldığı haftayı masaya yatırdı.

    Cem Yılmaz'ın değerlendirmeleri şöyle:

    "Çok garip bir derbi oldu. Gomis'in gidişi ve Galatasaray'ın sadece Eren'e kalması çok vahim bir durum. Dün bir kez daha bunu çok net gördük. Eren ve Gomis varken Fatih hoca ben santrafor alacağım diyordu. Ben bir tane daha alıcam derken, Gomis de gidince çaresizlik oluştu. Galatasaray tarihinde çok nadir bir durumdur bu. Şenol Güneş de çok garip bir 11'le çıktı sahaya ama Galatasaray'ın hamle yapacak oyuncusu bile yoktu."

    'Bu Beşiktaş'ın geçen sezonla alakası yok'

    "Bu kadar eksik durumdaki rakibine rağmen Beşiktaş rakibine bariz bir üstünlük ortaya koyamadı. Beşiktaş'ın sezon başından beri bir yongunluğu var. Bu sadece yolculuk yorgunluğu değil. Bu Beşiktaş'ın geçen sezonki Beşiktaş'la hiç bir alakası yok. Şenol Güneş'in enerjisinin düşük olması, Talisca'nın gidişi ve yerine gelen Ljajic'in takıma adapte olamaması da bu durumu ortaya çıkaran etmenler."

    'Gomis olsa Galatasaray kazanırdı'

    "Galatasaray gol atamaz, bunu sezon başından bu yana söylüyorum. Kaleye şut atacak oyuncusu yok. Pozisyon zorlayacak adam yok. Dün Gomis olsaydı Galatasaray maçı kazanırdı, gerçekten kazanırdı. Galatasaray o kadar çaresiz durumdaki karşı koyamıyor. Lokomotiv'e de karşı koyamadı, Galatasaray'a karşı koyamadı."

    'Faul varsa bence pozisyon penaltı'

    "VAR'da golde geriye dönüp bakıyorsunuz ama gole sebep olan serbest vuruş doğru değil mi diye bakılmıyor.  Onyekuru'nun pozisyonunda benim kişisel fikrim ben hakem olsam, ceza sahasında Necip'in faul yapıp yapmadığına emin olamadım. Ama Cüneyt Çakır faul diyorsa Onyekuru daha önce mi topu elle aldı. Eğer faul varsa bence penaltı. Bence Necip faul yapmıyor ama hakeme göre faul yapıyor. Net bir şekilde topu koluyla önüne alıp sonra faul olsa tamam. Ama ikisi aynı saniye içerisinde oluyor. Hakem buna nasıl karar verdi. Ben bu kararı çok anlayamadım ve hakem performansını beğenmedim.  Verdiği kararları VAR'la değiştirdiği için hakeme olan güven azalıyor. En güvendiğimiz en inandığımız hakem bu hataları yapınca hayal kırıklığına uğruyoruz."

    'Cüneyt Çakır da anlamsız bir stres vardı'

    "VAR adil, güven veren bir sistem. İş hakemde bitiyor. Sanki dün Cüneyt Çakır'ın kafası karışık gibiydi. Hafta içi Avrupa'da çok iyi bir maç yönetti. Dün hakem heyetinde anlamsız bir stres vardı. Galatasaray bu maçı VAR yüzünden kaybetti demek çok basit olur. Galatasaray maçı çevirecek, reaksiyon verecek bir kadroya sahip değil. Maç 90 dakika değil 180 dakika olsa Galatasaray gol atabilir miydi diye düşünüyorum. Galatasaray'ın bu durumda olmasının nedeni yüzde 100 yanlış transfer politikası."

    'Galatasaray hala büyükler arasındaki en şanslı takım'

    "Galatasaray'da eksikler vardı ama Beşiktaş'ta Babel ve Pepe yoktu. Babel fark yaratan bir oyuncu. Beşiktaş'ta mental sorunlar var bence. Dünün en etkisiz adamlarından biri Quaresma'ydı. Caner de çok etkili değildi. Beşiktaş'ın futbolunun taraftarları tatmin ettiğini düşünmüyorum. Şu anda büyük takımlar kötü gidiyor. Fenerbahçe zirveden çok uzak kaldı. Galatasaray'ın zirvenin 5-6 puan gerisinde de kalsa, büyükler içerisinde en şanslı takım olduğunu düşünüyorum."

    'Son yılların en kötü derbisi'

    "8 yıl sonra ilk kez bir Beşiktaş - Galatasaray derbisine gitmedim. Gerçekten canım gitmek istemedi, çünkü futbol adına bir şey izleyemeyeceğimi düşündüğüm için gitmedim. Son yıllarda iki takım arasındaki en kötü maçtı. Bu derbi, Beşiktaş ve Galatasaray'ı yönetenlerin ne kadar yanlış futbol politikalarıyla takımlarını sezona soktuklarının görüntüsüdür bu."

    'Fenerbahçe'de futbolcuların isyan etmesi lazım'

    "Bence Fenerbahçe-Kasımpaşa maçı derbiden daha zevkli olacak. Fenerbahçe'nin ligde bulunduğu durumn, sıralama gerçekten çok garip. Bu garip duruma önce oyuncuların isyan etmesi lazım. Bizim yerimiz burası değil diyerek futbol oynayarak isyan etmeleri lazım. Fenerbahçe oyunca kadrosunun artık bir reaksiyon vermesi gerektiğini düşünüyorum. Cocu farkına varamamıştı ama oyuncular Fenerbahçe formasının büyüklügünün farkına varmıştır diye düşünüyorum. Kasımpaşa'nın oynadığı futbolu beğeniyorum. Kasımpaşa'da Diagne attığı gollerle elmas gibi parlıyor. Trezeguet gibi bir oyuncuları var. Kompakt bir oyun oynuyorlar. Mustafa Denizli faktörü var. Ama ben seyircisinin de desteğiyle Fenerbahçe'nin bu akşam reaksiyon göstermesini bekliyorum."

    'Fenerbahçe kaybederse Koeman falan kalmaz'

    "Trabzonspor maçı hariç Fenerbahçe iyi oynayan oynamaya çalışan takımlara karşı kaybetmedi. Fenerbahçe-Başakşehir maçına benzer bir maç olacağını düşünüyorum. Ama Kasımpaşa, yakaladığı pozisyonları Başakşehir'den daha iyi bitiriyor. Yüzdesi daha yüksek. Fenerbahçe kaybederse Koeman falan kalmaz. İlk yarının sonunu da beklemezler.  Fenerbahçe içeride çok daha farklı oynuyor. Kasımpaşa'yı çok beğeniyorum ama Fenerbahçe bu akşam kazanır diyorum."

    Milli Takımın rakibi İzlanda

    "A Milli Futbol Takımımızın Euro 2020'deki rakipleri de belli oldu. Grupta bir numaralı rakibimiz İzlanda. Arnavutluk maçlarına da dikkat etmemiz lazım. Andorra ile Moldova'nın bizim için tehlike yaratacığını düşünmüyorum. Bizim rakibimiz İzlanda, dışarda en az 1 puan alıp içerde kazanmamız lazım. Fransa gruptan birinci çıkar biz de iki ya ada üçüncü çıkarız. Ama artık İzlanda'ya üstünlük sağlayıp üç değil ikinci olarak çıkalım gruptan."

    Kaynak: Skorer / Spor

    Galatasaray Fenerbahçe Cem Yılmaz Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title