Haberler

Cem'in Cenaze Törenine Erdoğan ve Papandreu Katılacak

Eski Dışişleri Bakanlarından İsmail Cem'in Kızı İpek Cem Taha, Yarın Babası İçin Düzenlenecek Devlet Törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Babasının Dışişleri Bakanlığı Yaptığı Dönemdeki Yakın Dostu Eski Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Papandreu'nun da Katılacağını Bildirdi.

Eski dışişleri bakanlarından İsmail Cem'in kızı İpek Cem Taha, yarın babası için düzenlenecek devlet törenine Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile babasının dışişleri bakanlığı yaptığı dönemdeki yakın dostu eski Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgo Papandreu'nun da katılacağını bildirdi.

Taha yaptığı açıklamada, öğle namazını takiben Teşvikiye Camii'nde düzenlenecek cenaze töreninden sonra babasının Zİncirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceğini, akşam da Bebek'teki evde dua okunacağını söyledi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Özyürek de İsmail Cem için Cumhurbaşkanı Sezer'in talimatıyla valilik tarafından devlet töreni düzenleneceğini, CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve Türkiye'nin her yanından partililerin törene katılacağını, ayrıca TBMM Başkanı Bülent Arınç'ın da katılmasının beklendiğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title