Haberler

    Cem Çatık Experimentals

    Cem Çatık Experimentals - XIII Albüm Lansman Konseri, 23 Mayıs'ta Sanat Performance sahnesinde.

    Cem Çatık Experimentals - XIII Albüm Lansman Konseri, 23 Mayıs'ta Sanat Performance sahnesinde…

    Gitar: Cem Çatık

    Davul: Umut Çılgın

    Bas Gitar: Cengiz Zeydan

    Klavye: Ozan Göğüş

    Klavye: Emrah Çokünlü

    Klarnet: Yiğit Yazgı

    Cem Çatık Experimentals, 2011 yılında İstanbul'da kurulmuş bir enstrümantal rock projesidir. Beste, düzenleme ve gitarlarda Cem Çatık, bas gitarda Cengiz Zeydan, davullarda Umut Çılgın ve klavyelerde Ozan Göğüş'ten oluşan kadrosu ile 2014 yılında Bubinga Records'da Cem Çatık prodüktörlüğünde ilk albümleri XIII'ü kaydetmişlerdir. Cem Çatık Experimentals'ın müzikal yapısı metal'den caz'a, geleneksel müziklerden blues'a ve rock'a uzanan geniş bir yelpazede ve benzersiz bir karakterde seyretmektedir. Yaptıkları olağan dışı düzenlemeler ve sıradışı ritim kullanımları, ustaca dizayn edilmiş melodilerle birleşerek progresif rock dünyasına İstanbul'dan güzel bir selam göndermektedir.

    Bu albümün perde arkasında altı yıllık sıkı ve disiplinli bir çalışma, büyük titizlikle hazırlanmış performanslar ve kayıtlar, saatler süren beyin fırtınaları ve kardeşlik yer almaktadır. Cem Çatık Experimentals projesinin ilk albümü XIII, ekibin gelecekte yapacağı performans ve albümlerin de habercisi. Sadece bugüne veya belirli bir kültüre özgü değil, Cem Çatık Experimentals - XIII albümü ölümsüz ve dünya çapında bir albüm.

    Albümün miks ve mastering'leri Utku Çılgın tarafından Recordman Müzik Yapım bünyesinde yapılmıştır. Aynı zamanda CD kapağı Bernardo Anichini, grafik tasarımları Eray Sayraç tarafından yapılan albüm Arpej Yapım tarafından sizlere ulaştırılmaktadır. Albüm dokuz şarkı ve 54 dakikadan oluşmaktadır ve hem CD olarak müzik marketlerde hem de bütün dijital platformlarda yer almaktadır. Kerim Arslan yönetmenliğinde çekilen "Sarı Dolmuş" klibine YouTube üzerinden ulaşmak mümkün.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Beyoğlu

    Mekan : Sanat Performance

    Mekan Adresi : Nevizade Kameriye sok.no: 13 Taksim

    Başlangıç Saati : 23.05.2017 21: 30: 00

    Bitiş Saati : 23.05.2017 23: 30: 00

    Kategori : Cem Çatık Experimentals

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Kültür Sanat Haberler

    Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

    Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

    Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

    Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

    Bakmadan Geçme

    Sözleşmeli öğretmen ataması Resmi Gazete'de yayımlandı! Resmi Gazete bugün (14 Mayıs) kararları neler? Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

    Sözleşmeli öğretmenlik alımı düzenlemesi Resmi Gazete'de

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title