Haberler

Çelik: Hükümetin 1 Mayıs'taki Tavrı Net

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hükümetin 1 Mayıs'la İlgili Tavrının Net Olduğunu Vurgulayarak, Şu Ana Kadar Taksim'le İlgili Görüşte Bir Değişikliğin Olmadığını Söyledi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hükümetin 1 Mayıs'la ilgili tavrının net olduğunun altını çizerek, şuana kadar 1 Mayıs ve Taksim'le ilgili görüşte bir değişikliğin olmadığını ifade etti.

Üçlü Danışma Kurulu toplantısının ardından açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, hükümetin şu ana kadar 1 Mayıs ve Taksim'le ilgili görüşünde bir değişikliğin olmadığını belirterek, hükümetin tavrının net olduğunu kaydetti. Yarın İçişleri Bakanı Beşir Atalay ile Başbakanlıkta bir basın toplantısı yapacaklarını dile getiren Çelik, "Sendika temsilcilerinin Taksim Meydan'ına gidip çelenk koymalarında sıkıntı yok" dedi.

Sendika temsilcilerinin Başbakan Erdoğan'a 1 Mayıs'la ilgili düşüncelerini anlattığını anımsatan Çelik, "Başbakan Erdoğan'da özellikle güvenlik boyutunu ele aldı. Türkiye'nin yaşadığı süreç dikkate alınarak, bazı provokasyonların olma ihtimali çerçevesinde güvenlik değerlendirmesi yapıldı" diye konuştu.(ANKA)

(HLY/NB/ZG)

Kaynak: ANKA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title