Haberler

Çaykur Rizespor'un Ceza Tepkisi

Beşiktaş Maçı Sonrası Maçın Hakemler Hakkında Yaptıkları Açıklamalar Yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (Pfdk) Tarafından Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz'e 1 Yıl Hak Mahrumiyeti ve 20 Bin YTL, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu'na İse 6 Ay Hak Mahrumiyeti Cezası ve 10 Bin YTL Para Cezası Verilmesi, Çaykur Rizespor Cephesinde Tepkiye Neden Oldu.

Beşiktaş maçı sonrası maçın hakemler hakkında yaptıkları açıklamalar yüzünden Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından Çaykur Rizespor Kulüp Başkanı Ekrem Cengiz'e 1 yıl hak mahrumiyeti ve 20 bin YTL, Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu'na ise 6 ay hak mahrumiyeti cezası ve 10 bin YTL para cezası verilmesi, Çaykur Rizespor cephesinde tepkiye neden oldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Çaykur Rizespor Futbol Şube Sorumlusu Yılmaz Zehiroğlu, PFDK tarafından kendilerine verilen cezayı haksız ve ağır bulduğunu söyledi. "Bizim Türkiye Futbol Federasyonu'na karşı hiçbir isyanımız, terbiyesizliğimiz olmadı" diyen Zehiroğlu, "Biz sadece maçın hakemine karşı tepkimiz oldu. Biz yaptığımız açıklamalarda sadece hakkımızı aradık. Fakat bize bu cezayı uygun görmüşler. Bizim kamuoyuna anlatmak istediğimiz Rizesporumuz'a yapılan haksılıkları dile getirmekti" ifadelerini kullandı.

Deplasmanda haftasonu karşılaşacakları Galatasaray maçı ilgili de konuşan Yılmaz Zehiroğlu, "Sadece bu maç değil bundan sonra 6 hafta boyunca oynanacağımız bütün maçlar önemli. Maçların hepsi bizim için final ve her maç bizim için çok önemli. Kazanmak istiyoruz" diye konuştu.

(ÖT-ÖS-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title