Haberler

Çaykur Rizespor - Aytemiz Alanyaspor Maçının Ardından

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-1'lik eşitlikle biten Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmak istedikleri bir karşılaşmadan bir puan ile ayrıldıklarını söyledi.

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, 1-1'lik eşitlikle biten Aytemiz Alanyaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, kazanmak istedikleri bir karşılaşmadan bir puan ile ayrıldıklarını söyledi.

OKAN BURUK: "YİNE 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRAMADIK"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Okan Buruk, kazanmaya ihtiyaçları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Bizim için Aytemiz Alanyaspor karşılaşması hayati maçtı. Kazanmak için her şeyi yapacaktık. Maça da iyi başladık, golü de bulabilirdik. 30'uncu dakikadan sonra hatalar yaptık. Rakip üzerimize geldi ve golü buldu. İlk yarıyı geride kapattık. İkinci yarıya penaltı ile başladık. İki hafta sonra yine penaltıyı gole çeviremedik. İkinci yarıda bizim ve rakibimizin de net pozisyonları var. Sonuç olarak 1-1 biten bir maç oldu. Biz kazanmak istiyorduk. Taraftarımıza galibiyeti yaşatmak istiyorduk. Kazanamama baskısı oyuncularımıza yansıyor. Maç içerisinde çok hatalar yapıyoruz. Basit hatalar yüzünden kendi kalemize gol atacağız diye korktum. Sergen hoca da bende takımlarımızın savunmalarından memnun değiliz. Üst sıralarla aramızda çok fark yok ama kazanmamız gereken bir maçtı. Ama ne yazık ki kazanamadık kaybedebilir dikte. Yine üç puanı hanemize yazdıramadık."

SERGEN YALÇIN: "DEPLASMANDAN ALINAN BİR PUAN İYİDİR"

Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın ise, psikolojisi zor bir maç olduğunu ifade ederek şunları söyledi:

"İki taraf içinde önemli bir puan mücadelesi oldu. Pozisyonlar, goller, atılamayanlar vardı. Karmaşık bir maç oldu. Verdiğimiz pozisyonlar çok iyi değil bizim için. Deplasmandan alınan bir puan iyidir. İki taraf içinde zor bir maçtı. Kaybedebilirdik de, kazanabilirdik de. Alabildiğimiz kadar puan alıp ligin devresine girmek istiyoruz. Sonrasında kafamızda takviyeler, transferler var."

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Teknik direktörlerin açıklamaları

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Aytemiz Alanyaspor Okan Buruk Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title