Haberler

Çaycıların 'Marka' Kavgası Kanlı Bitti! 1 Ölü

Güncelleme:

Adana'da çay poşetleme işi yapan iki şirket sahibi arasında çaya verdikleri marka benzerliğinden dolayı çıkan kavgada bir kişi öldü.

Adana'da çay poşetleme işi yapan iki şirket sahibi arasında çaya verdikleri marka benzerliğinden dolayı çıkan kavgada bir kişi ölürken, baba ve iki oğul tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre, olay, Yüreğir ilçesine bağlı Şehit Erkut Akbay Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Muhittin Dağoğlu (48) bir şirket kurarak çay poşetleme işine başladı. Bir süre sonra Nezir D. (45) de çay poşetleme şirketi kurdu. Ancak Nezir D.'nin ürettiği çay markası ile Muhittin Dağoğlu'nun çay markası birbirine benzediği için iki arkadaş arasında tartışma çıktı.

BABA VE 2 OĞLU TARTIŞTIKLARI KİŞİYİ FARP ETMEYE BAŞLADI

Bunun üzerine Muhittin Dağoğlu, Nezir D.'yi Tarım ve Orman Bakanlığına şikayet etti. Nezir D.'nin şirketine para cezası veren bakanlık çaylarını da toplatma kararı aldı. Bu nedenle iki arkadaş arasında kavga alevlendi. Kavga büyüklerin araya girmesiyle önlenip taraflar barıştı. 3 Kasım günü ise mahallede karşılaşan Nezir D. ile Muhittin Dağoğlu arasında çay ismi ve ceza nedeniyle tartışma çıktı. Olay yerine Nezir D.'nin oğulları Fatih D. (19) ile H.D.'nin (16) gelmesiyle tartışma kavgaya dönüştü. Muhittin Dağoğlu, tartıştığı arkadaşı ve oğulları tarafından darp edilmeye başlandı. Çıkan kavgada H.D.'nin Muhittin Dağoğlu'nu bıçakladığı ileri sürüldü. Baba ve iki oğlu olay yerinden kaçtı. Dağoğlu ise çağrılan ambulans ile Adana Şehir Hastanesine kaldırıldı. Dağoğlu yaklaşık 3 saat süren kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

ADLİYEYE SEVK EDİLEN BABA VE OĞULLARI TUTUKLANDI

Dağoğlu'nun cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı. Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği dedektifleri baba ve iki oğlunu gözaltına aldı. Zanlılar sorgularında kavganın kurulan çay poşetleme firmasına verilen ismin benzerliğinden dolayı çıktığını ve cinayete dönüştüğünü pişman olduklarını söyledikleri ileri sürüldü. Zanlı baba ve iki oğlu ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen baba ve iki oğlu tutuklandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yüreğir Çay 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title