Haberler

Çarpışma 24. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Çarpışma Son Bölüm İzle

Çarpışma dizisinin 24. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Ekranların sevilen dizisi Çarpışma geçtiğimiz akşam 23. bölümüyle ekranlara geldi. Kadir, imha edilmesi güç bir bomba düzeneğinden Zeynep'i kurtarabilecek mi? Çarpışma dizisinin 23. bölümünde neler oldu?

Çarpışma dizisi son bölümüyle Perşembe akşamı ekranlara geldi. Kadir, Zeynep'i kurtarmaya çalışırken, Veli'ye gelen mesaj da suların durulmayacağını bir kez daha kanıtlar. Çarpışma dizisinin 23. bölümünde neler oldu? 24'üncü bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Çarpışma dizisi hakkında merak edilenler…

24. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Perşembe akşamları ekranlarda fırtınalar gibi esen Çarpışma dizisi yine izleyicinin beklentilerini boşa çıkarmadı. Zeynep'i öldürmek isteyen Cansız, onu yaralar ancak Kadir, Zeynep'i kurtarabilmek için elinden geleni yapacaktır? Zeynep kurtulabilecek mi? Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çarpışma dizisinin yeni bölüm fragmanı ve tüm gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz…

Çarpışma Dizisinin 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

23'ÜNCÜ BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Cansız, Zeynep'in yerini söylemek için tek şart koymuştur. O da, Veli ya da Kadir'in cesedinin çıkması. Veli, silahı çeker ama Kadir'i vuramaz. Kadir'in tetiği çekmekte tereddüt ettiğini gören Veli ise yaptığı kötülükleri bir bir hatırlatarak kendisini öldürmesi için Kadir'i köşeye kışkırtır. Bu sırada Zeynep'in zamanı tükenmekte ve ölüme bir adım daha yaklaşmaktadır. Kadir, kontrolünü tam kaybetmeye başladığı sırada Zeynep'e ulaşabileceği bir yol açılır.

Çarpışma Dizisinin 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

KADİR, ZEYNEP'İ KURTARABİLECEK Mİ?

Cansız, Zeynep'in yerini söylemese de, Kadir'i onun yanına götürmeyi kabul eder ve söz verdiği gibi götürür. Cansız imha edilmesi, durdurulması neredeyse imkansız bir bomba düzeneği hazırlamış ve bu durum sadece Zeynep'i değil Kadir'i de ölüm tuzağının içine çekmiştir. Artık Zeynep ile Kadir'in kurtulmaları şansa kalmıştır. Veli ise kaçma planları yapan Cansız'ı öldürmek için harekete geçer ve tam planladığı gibi Cansız'ı gafil avlayarak üzerine kurşunlar yağdırır.

Çarpışma Dizisinin 24. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı?

VELİ KİMDEN MESAJ ALIR?

Öte yandan Cemre cezaevine giderek Demir'le yüzleşir. Yaşananlar sırasında Cemre'nin en büyük destekçisi Kerem'dir. Veli, İstanbul'dan ayrılmaya karar verir. Ancak hiç beklemediği bir anda, hiç beklemediği birinden bir mesaj alır. Böylelikle yeni bir savaşın fitili ateşlenir. Cansız'ın Zeynep'i öldürmeye çalışacağını anlayan Veli, Kadir'i uyarmak için yanına gider ve bulundukları mekanda çatışma çıkar. Cansız amacına ulaşır ve Zeynep'i bıçaklar. Kadir, Kerem ve Cemre yaşananlar karşısında ne yapacaklarını bilemezler.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Sülfür gazı nedir, zararlı mı, ölümcül mü? Menkul kıymet tesisi nedir, ne anlama gelir? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 9 Mayıs Perşembe? 9 Mayıs2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 9 MayısResmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 9 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 9 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 9 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 9 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 9 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 9 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 9 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 9 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 9 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Beşiktaş Trabzonspor maçı ne zaman ZTK 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title