Haberler

Canikli: "30 Mart'ta Kılıçdaroğlu kendisine yeni bir iş arasın'' -

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "30 Mart'ta Kılıçdaroğlu kendisine yeni bir iş arasın.

AK Parti Grup Başkanvekili Nurettin Canikli, "30 Mart'ta Kılıçdaroğlu kendisine yeni bir iş arasın. Artık Pensilvanya'da muhasebe kayıtlarını mı tutar ne yapar bilemem. Bu meydanlar onu söylüyor. 'Uzun adam'ın miting yaptığı meydanlar onu söylüyor, Kılıçdaroğlu sen gidicisin" dedi.

Canikli, Güce ilçesinde partisince düzenlenen mitingde vatandaşlara seslendi.

Türk halkının 30 Mart Mahalli İdareler Seçimi'nde, "bugüne kadar millete hizmet etmeyi hiçbir zaman düşünmeyen, hep başka yerlerde gücü arayıp oralarda hizmet eden, milletin dengesini, birliğini ve beraberliğini bozmaya çalışan siyasilere" gereken cevabı vereceğini belirten Canikli, şöyle devam etti:

"Bir Osmanlı tokadını patlatması lazım. Türk milletinin Osmanlı tokadı meşhurdur ama öyle fiziki anlamda değil. Milletimiz son derece sabırlı, sağduyulu bekliyor. Olanları görüyor. Olan bitenlerin farkında. Tezgahların farkında. Onları çok rahat izliyor ama sabrediyor. Sözün kendisine gelmesini bekliyor. Söz kendisine geldiği zaman da yani sandık önüne geldiği zaman, işte Osmanlı tokadını sandıkta patlatıyor. Geçmişte sayısız örnekleri var. Bunlardan ders alamayanlara bir kez daha bu milletin sağduyusunun yansıtılması inşallah 30 Mart."

- "Her seferinde milletten tokat yiyorlar ama koltuğu bırakmıyorlar"

Canikli, 30 Mart seçimleri sonrasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevinden ayrılmak zorunda kalacağını iddia ederek, şunları kaydetti:

"Biz inanıyoruz ki Türk milleti hem Türkiye genelinde hem de Güce'de sandığa gömecek. Buna inanıyoruz. Kılıçdaroğlu'na Osmanlı tokadının sanıkta vurulması gerekiyor. Artık ondan sonra Kılıçdaroğlu daha genel başkanlıkta kalamaz bu sefer. Yeter artık. Demokratik tüm ülkelerde seçimler yapılır, bir siyasi parti kazanır, diğerleri kaybeder. Bir oy farkı ile kazansa o kazanmıştır. O başarılı, diğerleri başarısızdır. En çok oyu alan siyasi partinin başkanı başbakan olur, hükümeti kurar, diğer siyasi partilerin başkanları ise istifa eder. Hep öyle oldu. Almanya öyle, İngiltere öyle, her yerde öyle. Sadece bizde öyle değil.

Her seferinde milletten tokat yiyorlar ama koltuğu bırakmıyorlar. Bu sefer terk edecekler. Terk etmek zorunda kalacaklar. 30 Mart'ta Kılıçdaroğlu kendisine yeni bir iş arasın. Artık Pensilvanya'da muhasebe kayıtlarını mı tutar ne yapar bilemem. Bu meydanlar onu söylüyor. 'Uzun adam'ın miting yaptığı meydanlar onu söylüyor, Kılıçdaroğlu sen gidicisin. Sen çalışmanı, hesabını yap. Seçimden sonra gideceğin yer için çalışmanı yap. Sana Giresunlu tavsiyesi. Artık kalamazsın."

-nurettin canikli

Kaynak: AA / Politika

Kemal Kılıçdaroğlu Nurettin Canikli Ak Parti Güce Politika Güncel Haberler

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder'den gülümseten sözler: Ben bir cevap vereceğim internete düşeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan köklü değişim sinyali: Yeni isimlerle yola devam edeceğiz

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

Nihat Doğan'dan boşanma kararı alan Arzu Doğan'dan çok konuşulacak itiraflar

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title