Haberler

Canik Belediyespor'da Sakatlıklar Bitmiyor

Güncelleme:

TKBL ekibinde Natasha ve Deniz'in ardından Belgin, Seda ve Lovren Evrin de sakatlandı.

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Canik Belediyespor'da Natasha ve Deniz'in ardından Belgin, Seda ve Lovren Evrin de sakatlandı.

Antrenör Ekin Baş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sakatlıkların kendilerini zor duruma düşürdüğünü belirterek, "Sakatlıklarla başımız dertte, oyun kurucularımız Natasha ve Deniz'in ardından bu akşamki antremanda Belgin, Seda ve Lovren Evrin de sakatlandı. Rakiplerden korkmuyoruz sakatlıklardan korktuğumuz kadar" dedi.

Baş, Belgin Onbaşı ve Seda Tabakçı'nın ayak bileklerinde burkulma olduğunu, Lovren Evrin'in ise ise ayağında çatlak oluştuğunu ifade ederek, bu oyuncuların Homend Antakya Belediyesi maçında oynayamayacaklarını söyledi.

Şanssızlıkların üst üste geldiğini dile getiren Baş, "Pazar günü oynayacağımız Homend Antakya Belediyesi maçına eksik çıkacağız. Natasha 3 ay oynayamayacak. Deniz ise 3 hafta yok. Bugün sakatlanan oyuncularımızın durumları ise yarın yapılan kontrolden sonra belli olacak. Sahada elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Canik Belediyespor'un pazar günü sahasında Homend Antakya Belediyesi ile yapacağı maç saat 14.00'te başlayacak. - Samsun

Kaynak: AA / Spor

Antakya Belediyesi Canik Belediyespor Türkiye Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title