Haberler

Candaş Tolga Işık Matematiksel Olarak Kesinleştiğinde Şampiyonluğu Ilan Etmek Istiyoruz

Candaş Tolga Işık Matematiksel olarak kesinleştiğinde şampiyonluğu ilan etmek istiyoruzSpor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi.

Candaş Tolga Işık Matematiksel olarak kesinleştiğinde şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz

Spor Toto Süper Lig'in 26'ncı haftasında Beşiktaş, evinde karşılaştığı Gençlerbirliği'ni 3-0 yendi. Mücadele sonrasında açıklamalarda bulunan Beşiktaş'ın İletişimden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Candaş Tolga Işık, Kamuoyunun aksine önümüzde 8 maç var. Herkes ' Beşiktaş şampiyon' ruh halinde. Hepimizin arzusu, hedefi şampiyon olmak ama Beşiktaş henüz şampiyon değil. Önümüzde 8 zor maç var. O maçlarda da bugünkü performansı gösterip matematiksel olarak kesinleştiğinde şampiyonluğu ilan etmek istiyoruz dedi.

TOLGA ZENGİN ÇOK SORUMLU BİRİ. TARAFTARIN DA BÜYÜK DESTEĞİ VARDI.

Tolga Zengin hakkında konuşun Işık, Tolga Zengin çok sorumlu biri. Taraftarın da büyük desteği vardı. Tolga, Beşiktaş'ın kaptanı. Bu takımdaki herkes bizim için aynı. Hocamız kime görev verirse herkes sorumluluğunu yerine getiriyor. Tolga çok önemli bir pozisyonda ciddi bir kurtarış yaptı. Oynadığında da oynamadığında da büyük önemi var takım için. Taraftarın Tolga'yı kucaklaması çok önemliydi. Fabri'nin tetkikleri devam ediyor. Çok ciddi bir şey olduğunu sanmıyorum. Bir şey söylemek şu an için doğru olmaz diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Candaş Tolga Işık Gençlerbirliği Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title