Haberler

Can Pazarının Yaşandığı Kaza Güvenlik Kamerasında Arşiv

4 aracın karıştığı kaza sonrası yolda can pazarı yaşandı.

Karşı şeride geçen bir otomobilin neden olduğu kaza güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı

4 aracın karıştığı kaza sonrası yolda can pazarı yaşandı.

Bazı sürülerin yardım etmek yerine yollarına devam etmesi dikkat çekti.

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN İSTANBUL DHA

Ümraniye'de 4 aracın karıştığı trafik kazası kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Ümraniye İnkilap Mahallesi Küçüksu Caddesi'nde 28 Nisan'da saat 18.30 sıralarında meydana geldi. Fevzi Özyurt'un kullandığı 34 HF 9767 plakalı otomobil aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle Görkem Doğan'ın (30) kullandığı 06 GD 9845 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Kazaya Ümraniye yönünde ilerleyen 2 otomobil de karışınca ortalık savaş alanına döndü.

YARALILAR OTOMOBİLLERDE SIKIŞTI

Sürücü Görkem Doğan, yanındaki arkadaşı Musa Şimşek (39) ve diğer sürücü Fevzi Özyurt hurdaya dönen otomobillerde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri gönderildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. İlk olarak sürücü Görkem Doğan ve arkadaşı Musa Şimşek otomobilden çıkarılarak ambulansla bindirildi. Diğer otomobilde sıkışan sürücü Fevzi Özyurt ise itfaiyenin 1 saat süren çalışması sonucu araçtan çıkarılabildi. Yaralılar ambulanslarla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Kazaya karışan diğer araçların sürücüleri şans eseri olayı yara almadan atlattı.

FECİ KAZA KAMERADA

3 kişinin ağır yaralandığı feci kaza ve sonrasından yaşananlar güvenlik kamerasına saniye saniye kameralara yansıdı. Kamera kayıtlarında Çavuşbaşı istikametine ilerleyen Fevzi Özyurt'un kullandığı 34 HF 9767 plakalı otomobil yolun karşısına geçerek Ümraniye yönüne ilerleyen Görkem Doğan 'ın kullandığı 06 GD 9845 plakalı araçla kafa kafaya çarpıştığı görülüyor. Çarpışmanın etkisiyle havalanan araçlardan biri başka bir araca çarparak, ters yöne girmesine ve kaza yapmasına neden oluyor.Ayrıca bir aracında duramayarak kaza yapan araçlara çarptığı görülmekte. Öte yandan kazadan hemen sonra bazı sürücülerin 'vurdum duymaz halleri' de dikkat çekiyor. Araçların içinde sıkışan yaralılara yardım etmek istemeyen sürücülerin yollarına devam ettikleri görülüyor.Bazı sürücülerin de araçlarından inerek kaza yapan araçların yanına koşuyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ümraniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title