Haberler

Camdan Dışarıyı İzleyen Kadın Sokakta Dolaşan Aslanı Görünce Hayatının Şokunu Yaşadı

Güncelleme:

İngiltere'de yaşayan kadın, evinin camından dışarı baktığında sokakta yürüyen devasa aslanı fark edince hemen kamerasına sarıldı. Kaydedilen görüntülerdeki hayvan, şehirde büyük tedirginlik yarattı.

İngiltere'nin Birmingham şehrinde yaşayan kadın, evinin camından sokaktan geçen aslanı görüntüledi. Şoke eden görüntüler şehrin Batı Midlands bölümünde bulunan Oldbury kasabasında tedirginlik yarattı.

ÖNCE KÖPEK ZANNETTİ

Evini dışındaki çöpün etrafında dolaşan büyükçe bir hayvan gören kadın hemen cep telefonuna sarıldı. Önce köpek zannettiği 1 metre boyundaki hayvanı görüntüleyen kadın bunun büyükçe bir kedigil olduğunu fark edince şoka uğradı.

HAYVANAT BAHÇESİNE HABER VERİLDİ

Olay üzerine durumdan haberdar edilen Dudley Hayvanat Bahçesi, görüntülerdekinin büyük bir kedigil olduğunu teyit etmesine rağmen onun kendilerine ait olduğunu reddederek tesislerinde yaşayan tüm kedigillerin kafeste olduklarını açıkladı.

"ONU GÖRÜNCE TİTREMEYE BAŞLADIM"

Hayvanat bahçesinden sadece 7 km. uzakta yaşayan Dawn Paige isimi öğretmen asistanı, "Onu görünce hayatımın şokunu yaşadım. Titremeye başladım. Sokaktakti kutuları sağa sola taşıyanın çocuklar olduğunu düşünmüştüm, daha sonra görünce onun bir köpek olduğunu zannettim ancak bir kedi gibi hareket ettiğini fark edince neye uğradığımı şaşırdım" dedi.

53 yaşındaki kadın görüntüleri gösterdiği öğretmenlerin de kendisine katıldığını ve görüntülerdeki hayvanın bir aslan ya da leopar olduğunu düşündüklerini belirtip küçük köpeği için de endişelendiğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Komik - İlginç Dünya Haberler

500

Yorumlar (30)

metin:

Bizde de sokakta başıboş gezen Maganda dolu yani aslandan daha tehlikeli

55
1
yanıtYanıtla
çetin:

Sadece maganda mı, pkk lı - dhkp li teröristler, yüzlerce suçtan sabıkası olan suç makineleri, cezaevi firarileri (firar-yersen?) kasıla kasıla geziyor sokaklarımızda.

yanıt15
yanıt5
metin:

çetin kardeşim ağzına sağlık doğru söze ne denir saygılar

yanıt19
yanıt0
çetin:

metin kardeşim senin de ağzına sağlık, hürmetler.

yanıt0
yanıt0
hakkı dayı:

Ben avrupada 40 sene yaşadım,,en dikkatimi çeken şeylerden biri,, yeşile ormana ve yabani hayvanlara çok önem veriliyor,yabani hayvanları aslaa avlamıyorlar.. geyikler tavşanlar ve digerleri insanlarla iç içe yaşayorlar.

12
7
yanıtYanıtla
SS:

kesınlıkle katılıyorum. aksını soleyen fesattır. bırde bızdekı haberlere bakınca degıl hayvan avlamak hergun bırbırını vahsıce oldurenler tecavuzler kacırmalar vs vs say say bıtmıyor. . barbar dolmus etraf kana susamıslar

yanıt6
yanıt1
HANGİSİ DAHA TEHLİKELİ:

Bizim sokaklarda da katiller, tecavüzcüler, hırsızlar, dolandırıcılar vs. . . dolaşıyor.

12
0
yanıtYanıtla
ss:

sokakta baska ınsan yokmus cok sukur. ulan minik köpegini düşncegine sokakta baska ınsan olsa ona zarar verse dıye dusunur ınsan

10
0
yanıtYanıtla
Isibilir:

sansliii havan türkiyede Öle dolansaydi coktann bir kürkcü dükaninin vitrinini süslerdi.

4
4
yanıtYanıtla
Arif:

Sokakta aslan görsem hem bana hem başkasına zarar verecekmil diye aklım çıkar bide sanırım altıma sal.r.m

3
4
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title