Haberler

Çalımbay: "Galibiyeti Kaçırdık"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray maçına ilişkin yaptığı değerlendirmede, galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşan Kasımpaşa, sahadan 2-2'lik eşitlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, "Takımımı tebrik ediyorum. Maçın sonuna kadar kimse oyundan kopmadı ve herkes mükemmel mücadele etti. Bu sonuç, oyunumuzun karşılığı değildi. Rahat kazanmamız gerekiyordu. İnanılmaz pozisyonlar yakaladık ve iyi mücadele ettik. Maalesef fırsatları değerlendiremedik. Galatasaray ile oynuyoruz ve Mustafa Denizli hocanın ilk maçıydı. Her şey değişik olabilirdi ve öyle de oldu. Sezon başından beri pozitif futbol oynuyoruz. Bizim sıkıntımız hakem arkadaşlarımızdan. Ryan Donk'un vurduğu topun gol olduğuna inanıyorum. Sezon başından beri bariz hakem hatalarıyla karşılaşıyoruz. Bu sezon birçok puan kaybımız oldu. Eğer hakem hatalarından kaynaklanan puan kayıpları olmasaydı, konumumuz çok farklı olacaktı. Hakem arkadaşlarımızdan ricam, biraz daha dikkatli olmaları. Takım olarak biz çok mağdur olduk. Bilerek yapıldığını söylemiyorum. Sadece hata. Bu hatalar ilk yarıda kaldırılır ama ama ikinci yarı telafisi olmayan maçlar oynanacak" diye konuştu.

Tecrübeli teknik adam ayrıca, Galatasaray'ın ilk golü öncesi saha içinde önemli bir sakatlık durumunun olduğunu belirterek, "Sağlık daha önemliydi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Rıza Çalımbay Galatasaray Kasımpaşa Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title