Haberler

Ç. Rizespor Yeni Transfer Erhan Albayrak'ı Basın Önüne Çıkardı

Çaykur Rizespor, Transferin Son Gününde Renklerine Bağladığı Erhan Albayrak' I Basına Tanıttı. Albayrak, Ç.rizespor'daki Hedeflerinden ,konyaspor' Dan Ayrılışına Kadar Bir Çok Konuda Açıklamalarda Bulundu. Albayrak, "29 Yaşındayım. 250 Süper Lig Maçım Var Ve Hayatımda İlk Defa Yarım Saat İçinde K...

Çaykur Rizespor, transferin son gününde renklerine bağladığı Erhan Albayrak` ı basına tanıttı. Albayrak, Ç.Rizespor`daki hedeflerinden ,Konyaspor` dan ayrılışına kadar bir çok konuda açıklamalarda bulundu. Albayrak, ¨29 yaşındayım. 250 süper lig maçım var ve hayatımda ilk defa yarım saat içinde kadro dışı kaldım. Çok ilginç. Ne olduğunu anlamadım¨ dedi.

Konyaspor` da kadro dışı bırakıldıktan sonra Rizespor ile anlaşan Erhan Albayrak bu sabah Rize`ye geldi ve basına tanıtıldı. Törende konuşan Ç.Rizespor Asbaşkanı Yılmaz Zehiroğlu Erhan Albayrak gibi bir değeri Rizespor` a kazandırmaktan dolayı mutlu oldukları belirterek,¨Rizespor`a büyük katkı sağlayacağını düşünerek transfer ettik. Erhan Albayarak` ı Türk futbolu yakından tanıyor. Kalitesinden, kişiliğinden, futbolundan söz etmeye gerek yok. Rizespor camiasına hayırlı olsun¨ dedi.

Yeşil mavili forma ile basın önüne çıkan Erhan Albayarak ise, ¨ Ç.Rizespor`un başarısı için elimden geleni yapacağım¨ dedi.

Sezon başından itibaren Konyaspor` dan ayrılmak istediğini ifade eden Albayrak, ¨ Rizespor` la görüşmem oldu. Ama transfer gerçekleşmedi. İki ay sonra oldu, mutluyum. En kısa sürede Rizespor` da başarıyı yakalayacağım. Daha 29 yaşındayım. Bana göre en iyi futbol yaşındayım. İki yıl Konyaspor` da oynadım. Geçen yıl ligi 7. sırada tamamladık. Hedefim Ç.Rizespor` la da iyi yerlere gelmektir. Rizespor geçen yıl 9. oldu. Bu yıl en az ligi 8. sırada tamamlamalıyız.¨ diye konuştu.

Son iki yıldır Konyaspor` da en çok forma şansı bulan oyuncunun kendisi olduğunu vurgulayan Erhan Albayrak, ¨Geçen yıl 7 asistle en çok asist yapan oyuncu bendim. Bu yılda ilk iki maçın 11` inde oynadım. Nurullah Sağlam` ı eskiden beri tanıyordum. Konyaspor`da çalıştığım dördüncü hocaydı. Ama aramızda bir soğukluk geçiyordu. Ben bunları hissettim. Sezon başından beri ayrılmakta istiyordum. Ama Konyaspor yönetimi beni bırakmadı. Hoca,` git` dedi, yönetim bırakmadı. Beni Konyaspor ve yöneticilerle hiçbir sorunum yoktu. 250 süper lig maçım var ve hayatımda ilk defa yarım saat içinde kadro dışı kaldım. Çok ilginç. Ne olduğunu anlamadım¨ diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title