Haberler

Büyük Önder Atatürk'ü Anıyoruz

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Kocaeli'nin Karamürsel, Gölcük ve Körfez ilçelerinde tören düzenlendiKaramürsel'de düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 80. yılı dolayısıyla Kocaeli'nin Karamürsel, Gölcük ve Körfez ilçelerinde tören düzenlendi

Karamürsel'de düzenlenen tören, Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulmasıyla başladı.

Karamürsel Kaymakamı Ahmet Narinoğlu ve Belediye Başkanı İsmail Yıldırım ile diğer kurum, kuruluş ve siyasi partiler tarafından, Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu.

Saat 09.05'te sirenlerin çalmasıyla birlikte saygı duruşunun ardından ve İstiklal Marşının okunmasıyla birlikte göndere çekilen bayraklar yarıya indirildi.

Daha sonra, anmalar, Karamürsel Belediyesi Kültür Merkezinde Kaymakam Hikmet Özbağcı İlkokulu tarafından hazırlanan programla devam etti.

Öğretmen ve öğrenciler tarafından hazırlanan anma programında, büyük önder Atatürk'ün hayatı sinevizyon eşliğinde gösterildi. Öğrenciler tarafından yapılan Atatürk oratoryosu ise izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program, Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Yusuf Canik ve İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sadık Eroğlu tarafından, ilçe genelinde düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle sona erdi.

Gölcük

Gölcük ilçesindeki törende, Anıtpark'taki Atatürk Anıtı'na çelenklerin sunulması, saygı duruşu yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi.

Törene Gölcük Kaymakamı Mustafa Altıntaş, Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Yavuz Kılıç, Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, ile Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp, CHP İlçe Başkanı Fikret Gürel, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, İyi Parti İlçe Başkanı İsmail Aynacı, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Hanefi Arslan, Muhtarlar Derneği Başkanı Bilge Saral, askeri ve mülki erkan ile öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Körfez

Körfez ilçesindeki program, Kaymakamlık binasının önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başladı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından bayraklar yarıya indirildi.

Programa Körfez Kaymakamı Hasan Hüseyin Can, Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, siyasi partilerin ilçe başkanları, askeri ve mülki erkanla öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Körfez Organ Gazi Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sergi açıldı, tiyatro gösterisi sunuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Gölcük Körfez Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title