Haberler

Buse Varol, Düğünün Ertesi Günü Evde Yoğurt Mayaladığı İçin Alişan'ın Çok Şaşırdığını Anlattı

Güncelleme:

Mayıs ayında Alişan'la dünya evine giren Buse Varol, katıldığı programda evliliklerinin ilk gününde evde yoğurt mayalayarak fasulye yemeği yaptığını ve Alişan'ın duruma inanmakta güçlük çektiğini anlattı.

Mayıs ayında Alişan'la evlenen Buse Varol, deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt'ın sunduğu 2.Sayfa'nın konuğu. Evlilik hakkında samimi açıklamalarda bulunan oyuncu evlendikten sonra evde yoğurt mayalayarak zeytinyağlı fasulye yaptığını söyledi.

"ALİŞAN YOĞURT MAYALADIĞIMI GÖRÜNCE GÖZLERİNE İNANAMADI"

Dizi setinde rol arkadaşı Alişan ile tanışarak 6 ay içerisinde dünya evine giren Buse Varol, düğünün ertesi gün evde yiyecek sağlıklı bir şey bulamadığım için yoğurt mayalayarak zeytinyağlı taze fasulye yaptım. Benim bu halimi gören Alişan, görünce gözlerine inanamadı."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Buse Varol Alişan Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? İrfan Karaca kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı İrfan Karaca kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (45)

46:

Ay ne sevindik yogurt mayalamis tutmusmu acaba yogurdu yarinda onu sorun haber verirsiniz biz merak ederiz

34
5
yanıtYanıtla
DOĞULU:

Ne büyük başarı be eski anneler sizleri görse yüzünüze tüküreceler yoğut mayalamiş ben annemin ne zaman uyuduğunu ne zaman kalktığını inanki görmedim gece yarısı kalkarıdı hamur yap ekmek pişir hayvaların yemini ver çocukları okula gönder ev halkına kavaltı hazırla çocuklarına çorap kazak ör peynir mayala yuğurt mayala evi temizle çamaşır yıka çocuların başını yıka daha saymadıklarım bu hanım efendi bir yoğur mayalatmiş buda türkiyede haber olmuş pehe

37
0
yanıtYanıtla
Ali yusuf:

Allah aşkına şunları haber yapmayın artık Türkiyenin gündemi bu mu yani ekonomik durum berbatken bu kadar şehit varken buda habermi yani sıkıyosa tandırda ekmek yapıp inek sağsın.

28
4
yanıtYanıtla
BİRSEN:

bravo sana gerçekten buse bu dediğin olacak şey değil eee sonra çamaşırları makinayamı attın evi falanmı süpürdün yani bunlar normal şeyler değil çok şaşkınım iyiki haber oldunuz yoksa halk neye şaşıracaktı

26
1
yanıtYanıtla
yeme bizi artık:

alişan senin fırfırlı diz donunu görünce de sasırmıstır dimi. köylü kızısın yaaa

5
21
yanıtYanıtla
ŞAPKACI:

BİR GÜN DE ŞU KEKONUN HABERİNE RASTLAMASAM BU SİTEDE FENERLİ! OLACAK YAHU. NE KADAR REKLAMINI YAPTINIZ. SAHİ BU ADAM NE İŞ YAPAR Kİ NEDEN ÜNLÜDÜR.

22
3
yanıtYanıtla
karıya hakaret etmiş.:

benim kocam yoğurt çaldığım için şaşırsa ''''niye laa oradan bakınca salağa mı benziyorum'''' dirim. . .

18
7
yanıtYanıtla
Analiz:

bıktım bu adamın haberlerinden yazmayayım prim yapmasın dedim ama baktım haber sayısı 2 yeçıkmış istemiyor ve izlemiyoruz yorumda yapmayacağız bidakine haber yapmayın bıktık. . . . .

22
2
yanıtYanıtla
Melis:

Vayyy be anasını ne önemli haber insan mısınız siz?

14
4
yanıtYanıtla
Neden israrla bu sarkicinin gundemde kalmasi sagla:

Bu sarkici neden hep gundeme getiriliyor. Bitirdiniz.

13
2
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title