Haberler

Bursaspor, Yeni Sezon Hazırlıklarını Yüksek Tempoda Sürdürüyor

- Kamp Çalışmalarını Nevşehir'de Sürdüren Bursaspor, Çalışma Temposunu Yükseltti. Gün Geçtikçe Antrenman Temposunu Yükselten Teknik Direktör Raşit Çetiner, Futbolcularına Adeta Soluk Aldırmıyor.

- Kamp çalışmalarını Nevşehir`de sürdüren Bursaspor, çalışma temposunu yükseltti. Gün geçtikçe antrenman temposunu yükselten teknik direktör Raşit Çetiner, futbolcularına adeta soluk aldırmıyor.

Yeni sezon hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Bursaspor`da dur durak yok. Günde çift antrenmanla güç depolayan yeşil-beyazlı futbolcular, çalışmalarda hayli hırslı görünürken, teknik direktör Raşit Çetiner öğrencilerinin adeta pestilini çıkardı. Kondisyon, güç artırıcı, çabukluğa dayalı ve dar alanda pres çalışması gerçekleştiren Timsahlar, verilen molalarda ise bol bol su içerek hararetlerini gidermeye ve serinlemeye çalıştı. Teknik patron Çetiner, topla çalışmada futbolcularına, ¨Harikasınız, bravo, hep böyle olmalısınız¨ diyerek destek verdi. Timsahların Nevşehir`deki hazırlık kampında İsmail Güldüren, Daniel Pancu, Ömer Kaplan ve Frasıneanu yükselen performanslarıyla en dikkat çeken isimler oldu.

YENİ TRANSFER DE KAMPTA

Bursaspor`un son transferi Velice Sumulikoski, Nevşehir kampına katıldı. 25 yaşındaki 1.87 boyunda orta saha oyuncusu Sumulikoski, Bursaspor için yeni sezonda elinden geleni yapacağını söyledi. Makedon futbolcu Sumulikoski, ¨Takım için ilk izlenimlerim çok olumlu yönde. Bursa iyi bir takım. Başarılı olacağımız inancındayım. Bundan sonraki adresim Bursaspor. Bu takımı çok sevdim¨ dedi. Sumulikoski, Rusya`nın Zenit takımında oynadığını, 29 kez Makedonya Milli Takımı`nda forma giydiği belirtildi.

YENİ TRANSFER YOL YORGUNU

Sumulikoski`nin Bursaspor`da katıldığı antrenmanlarda oldukça yorgun olduğu gözlendi. Teknik direktör Raşit Çetiner, gazetecilerin, ¨Yeni transferiniz Sumulikoski`nin ilk günkü performansını nasıl değerlendiriyorsunuz¨ şeklindeki sorusuna, ¨Nasıl değerlendirebilirim, adam 3 gündür yollarda¨ diye cevap verdi.

KALECİ YAVUZ KISA SÜRELİ SAKATLIK GEÇİRDİ

Bu arada antrenmanlar sırasında dar alanda pas çalışması yapılırken kaleci Yavuz sakatlık geçirdi. Yavuz, sağ ayağından sakatlanırken, kısa bir süre antrenmana devam etti.

Bu arada yeşil beyazlı ekip, Ankara temsilcisi Gençlerbirliği ile ilk hazırlık maçını cuma günü saat 17.00`de oynayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title