Haberler

Bursaspor'da İki İmza

Bursaspor Gineli Stoper Mohamed Cisse ve Alt Yapıdan Hemo ile Anlaşma İmzalayarak, Yabancı Transferine Son Noktayı Koydu.

Bursaspor Gineli stoper Mohamed Cisse ve alt yapıdan Hemo ile anlaşma imzalayarak, yabancı transferine son noktayı koydu.

Vakıfköy Orhan Özselek Spor Tesisleri'nde yapılan imza töreninde iki futbolcuyla sözleşme imzalandı. 4 gündür Bursasporlu yöneticilerle görüşme yapan Cisse kendisini 2 yıllığına yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Yönetim ayrıca 1 yıldır alt yapıda oynayan Hemo'ya da 5 yıllık imza attırdı.

İmza töreninde konuşan Bursaspor Başkanı Ali Karasu, "Transfer döneminin son günlerinde iki futbolcuya daha imza attırarak, yabancı transferine noktayı koyuyoruz. Bu transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını umuyoruz" dedi.

Belçika'nın 2. Lig takımlarından Royal Antwep'ten transfer edilen 25 yaşındaki Mohamed Cisse ise attığı imzanın ardından çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Böylesine büyük bir camiaya geldiğim için çok mutluyum. Beni Bursaspor'a kazandıranlara çok teşekkür ediyorum. Başarılı olmak için elimden geleni yapacağım" diye konuştu.

Alt yapıdan 5 yıllığına alınan Hemo, çok mutlu olduğunu ifade ederek, "A takıma yükseldiğim için çok mutluyum. Başarılı olmak için çok çalışacağım. Bülent hocamın güvenini boşa çıkartmamak için tüm gücümle çalışacağım" şeklinde konuştu.

İmza sonrası iki futbolcu Bursaspor bayrağıyla poz verirken, 2. Başkan Osman Çelik, Hemo'yu evlendirmek istediğini söyleyince, salonda kahkahalar yükseldi. Başkan Ali Karasu'da espriye katılarak, 'Bunların ikisi de çirkin, bunları kızlar beğenmez' deyince salondakiler kahkahaya boğuldu.

(RF-EY-MFS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title