Haberler

Bursa Yan Yana Toprağa Verildiler

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve evin büyük oğlu 24 yaşındaki Nail Çetinkaya tarafından aynı yatakta ölü olarak bulunan Cevriye- Cemil Çetinkaya çifti ile 9 yaşındaki çocukları İbrahim...

"anne- BABASIYLA SOBADAN SIZAN GAZDAN ÖLEN İBRAHİM'İN OKULUNDA YAS" HABERİNE EK

Bursa'nın merkez Yıldırım İlçesi'nde sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen ve evin büyük oğlu 24 yaşındaki Nail Çetinkaya tarafından aynı yatakta ölü olarak bulunan Cevriye- Cemil Çetinkaya çifti ile 9 yaşındaki çocukları İbrahim Çetinkaya için Mollafenari Mahallesi Ay Dede Cami'nde cenaze töreni düzenlendi. Çetinkaya ailesinin yakınları katıldığı cenaze töreninde İmamı Ömer Ağca, cenaze namazı öncesi soba zehirlenmelerine dikkat çekerek, cemaate seslendi. Bursa'nın havası nedeniyle zehirlenmelerin çok sık yaşandığını belirten Ağca, 'Sabah kalktığınızda sobanızı yakın. Akşam yatmadan öncede mutlaka söndürün. Kimsenin canı yanmasınö diye konuştu.

Kılınan cenaze namazının ardından Cevriye, Cemal ve İbrahim Çetinkaya, Hamitler Mezarlığı'nda yan yana toprağa verildi.

BURSA,(DHA) -

(Tür: Yurt)

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çetinkaya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title