Haberler

Bursa'da Yangın Tatbikatı

Bursa'nın Merkez Nilüfer İlçe Belediyesi, Olağan Dışı Durumlara Hazırlıklı Olmak Amacıyla Personeline Yönelik Yürüttüğü Eğitim Çalışmaları Kapsamında, Yangın Söndürme ve Bina Tahliye Tatbikatı Gerçekleştirdi.

Bursa'nın merkez Nilüfer İlçe Belediyesi, olağan dışı durumlara hazırlıklı olmak amacıyla personeline yönelik yürüttüğü eğitim çalışmaları kapsamında, yangın söndürme ve bina tahliye tatbikatı gerçekleştirdi.

Nilüfer Belediyesinin Alaaddinbey Hizmet Birimi binasında yapılan tatbikata, belediyenin sivil savunma ile iş sağlığı ve güvenliği uzmanları, Bursa Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri katıldı.

Tatbikat kapsamında, binadaki alarm sisteminin çalıştırılmasıyla personel acil çıkış merdivenlerini kullanarak binayı terk ederken, mahsur kalan bir personel itfaiye aracıyla kurtarıldı. Daha sonra ateşe verilen maket ev, itfaiyecilerin gözetiminde personel tarafından söndürüldü.

Nilüfer Belediyesi yetkilileri, personelin acil durumlarda nasıl davranılacağı konusunda bilgilendirilmesi ve pratik kazanması amacıyla organize edilen tatbikatların zaman zaman tekrarlanacağını bildirdiler.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title