Haberler

Bursa'da Uyuşturucu Operasyonu

Bursa'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 18 kişi yakalandı.

Bursa'da polisin düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 18 kişi yakalandı.

Bursa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapan kişilerin suç unsurlarıyla yakalanmasına yönelik kent merkezinde çeşitli adreslere yönelik gerçekleştirilen operasyonda, 14 kişi gözaltına alındı.

Söz konusu kişilerin yapılan üst aramalarında "çıkı" şeklinde paketlenmiş vaziyette bir miktar sentetik kannabinoid, metamfetamin ve eroin ele geçirildi.

Operasyonu derinleştiren güvenlik güçleri, bu şahıslara uyuşturucu maddeleri sattıkları öne sürülen A.A, Y.N.K, Y.E.K. ve M.G'yi de yakaladı.

Bu kişilerin evlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise satışa hazır halde paketlenmiş 55 gram metamfetamin ve bir miktar kannobinoid ile bir miktar uyuşturucu hap bulundu.

Gözaltındaki 18 kişiden 14'ü hakkında "Kullanmak için uyuşturucu madde satın almak ve bulundurmak" suçundan adli işlem yapılırken, A.A, Y.N.K, Y.E.K. ve M.G. ise "Uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan adliyeye sevk edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title