Haberler

Bursa'da Samast'la Chat Yapan Gencin Kullandığı Bilgisayara El Koyuldu

Bursa- Agos Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i Öldürdüğü İddiasıyla Tutuklanan Ogün Samast'ın Arkadaşı Olduğu Belirtilen ve İnternet Üzerinden Samast ile Chatleştiği Belirlendikten Sonra Dün Bursa'da Gözaltına Alınan Gencin Kullandığı Bilgisayara Polis Tarafından İncelenmek Üzere El Konuldu.

BURSA- AGOS Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink'i öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan Ogün Samast'ın arkadaşı olduğu belirtilen ve internet üzerinden Samast ile chatleştiği belirlendikten sonra dün Bursa'da gözaltına alınan gencin kullandığı bilgisayara polis tarafından incelenmek üzere el konuldu.

Merkez Osmangazi ilçesine bağlı Yunuseli Mahallesi'nde oturan Uludağ Üniversitesi'ne bağlı İnegöl Meslek Yüksekokulu makine bölümü öğrencisi olan Muharrem Kahveci (19), Hrant Dink cinayetinin katil zanlısı olan Ogün Samast'ın arkadaşı olduğu ve internet üzerinden chatleştiği gerekçesiyle dün gözaltına alınmıştı.

Kahveci'nin günün büyük bir bölümünü mahallesindeki Emrah Aydın'a ait internet kafede geçirdiğini belirleyen polis, Kahveci'nin kullandığı bilgisayara da incelenmek üzere el koydu. Kahveci'nin çocukluk arkadaşı olduğunu belirten kafe işletmecisi Aydın, "Muharrem sessiz sakin bir çocuktur. Tek suçu Ogün Samast ile chat yapmak" dedi. Gözaltına alınan Kahveci'nin arkadaşları ise, cinayetten sonra görüntüleri basına yansıyan Ogün Samast'ı televizyonda gören Kahveci'nin, "Ben bu çocuğu tanıyorum" dediğini iddia etti.

Yunuseli Mahalle Muhtarı Kadri Hancıoğlu ise, "15 yıldır mahallemizde oturuyorlar. Aile olarak temiz dürüst insanlardır. Çocukları da öyle" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title