Haberler

Bursa'da Oto Show Yarın Açılıyor

Bursa Oto Show 2007 Yarın Açılıyor. Bursa 4. Otomobil, Ticari Araçlar ve Aksesuarları Fuarı, 3-8 Nisan 2007 Tarihleri Arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde Gerçekleştirilecek.

Bursa Oto Show 2007 yarın açılıyor. Bursa 4. Otomobil, Ticari Araçlar ve Aksesuarları Fuarı, 3-8 Nisan 2007 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Tüyap Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Türkiye'nin otomotiv ihracatının önemli kısmını üstlenen ve yeni yatırımlar ile endüstrideki payını büyüten Bursa'nın ana sanayi üretim kapasitesi ve yan sanayi açısından sektörde lokomotif bir şehir niteliği taşıdığını belirterek, "Sektörün lider üretici ve ithalatçı firmalarının katılımıyla hazırlanan son model otomobillerin, 4x4'lerin, ticari araçların, motosikletlerin ve sektördeki son yeniliklerin segileneceği Bursa Oto Show 2007'de ilgililer sektörü tanıma fırsatı yakalayacaklardır" dedi.

Bursa Oto Show 2007 Fuarı'na 60 firma katılıyor. Otomobil, ticari araç, motosiklet, bisiklet, 4 çeker üreticileri ile sektöre yönelik üretim yapan aksesuar, akü, lastik firmaları da fuarda yer alacak. Açılış gününde ise mankenler Ece Gürsel, Hande Subaşı, Duygu Ulaş, Nigar Talibova, Yeliz Öney, Elif Ece Uzun ve Noella çeşitli stantlarda Bursalı otomobilseverlere sunum yapacak.

7 Nisan tarihine kadar sürecek fuar, 11.00-22.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.

(EV-SN-SN-E)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title