Haberler

Bursa: Bursa'da Yerel Yönetimler

- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Ramazan'ın İlk İftarını Eşi ve Çocukları ve Temaşa-i Ramazan Etkinliklerinin İlk Konserini Verecek Olan Ünlü Sanatçı Ahmet Özhan'la Birlikte Fevzi Çakmak Katlı Otopark'ındaki Aşevinde Vatandaşlarla Birlikte Yaptı.

- Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Ramazan'ın ilk iftarını eşi ve çocukları ve Temaşa-i Ramazan etkinliklerinin ilk konserini verecek olan ünlü sanatçı Ahmet Özhan’la birlikte Fevzi Çakmak Katlı Otopark'ındaki aşevinde vatandaşlarla birlikte yaptı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal belediyecilik politikaları kapsamında geçen yıl olduğu gibi bu yıl da her gün 3 bin kişiye iftar vereceği Fevzi Çakmak Katlı Otoparkı'ndaki aşevinde Ramazan ayının ilk günkü heyecanı coşkuyla yaşandı. Aşevinde Ramazan’ın ilk gününde Bursalılara, çorba, köfte, bulgur pilavı ve helva ikram edildi. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin de Ramazan'ın ilk iftarını eşi ve çocuklarının yanı sıra Temaşa-i Ramazan etkinliklerinin açılış konseri için Bursa’ya gelen Türk Tasavvuf Musikisi’nin önde gelen sanatçılarından Ahmet Özhan’la birlikte açtı. Özhan, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin’i binlerce kişiye iftar vermesinden dolayı tebrik etti.

Aşevinde gazetecilerin sorularını cevaplandıran Başkan Şahin, tüm İslam alemine ve milletimize hayırlar getirmesini diledi. Göreve geldikleri günden bu yana hayata geçirdikleri projelerle Bursa'nın sosyal belediyecilikle tanıştığını belirten Başkan Şahin, "Geçen yıl başlattığımız ve bu yılda devam eden projelerimiz kapsamında maddi durumu iyi olmayan bin 500 üniversite öğrencisine burs verdik, 5 bin öğrenciye kırtasiye yardımı yaptık, 5 bin aileye ise Ramazan ayında kuru gıda ve kahvaltılık dağıttık. Sağlık ocaklarını ücretsiz hale getirdik. Sağlık ocağı olmayan ve sağlık hizmetlerinin bulunmadığı mahallelere gezici sağlık aracı ile hizmet götürdük. Yoksullukla mücadele çalışmamız çerçevesinde maddi durumu iyi olmayan ailelere giysi yardımı yaptık. Gönül ister ki, hiç yardıma muhtaç insanımız olmasın. Ama ülkemiz şartlarının bir gerçeği olan yardıma muhtaç insanlarımızın yaralarını bu tür katkılarla sarmaya çalışıyoruz" dedi.

Başkan Şahin, aşevinde masaları gezerek, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, iftar sonrasında Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'i maddi durumu iyi olmayan ailelere yönelik başlattığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti. Aşevinde isteyen vatandaşlara sahurluk yemek verildi.

(EY-İHS)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title