Haberler

Burak Yılmaz'ın Galatasaray Formalı Fotoğrafını Beğenmesi, Sarı-Kırmızılı Taraftarları Heyecanlandırdı

Güncelleme:

Trabzonspor'da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ın sosyal medya hesabından Galatasaray formalı fotoğrafını beğenmesi sarı-kırmızılı taraftarları heyecanlandırdı.

Bursaspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da, Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken tribünlere ve Teknik Direktör Ünal Karaman'a karşı gösterdiği tepki maçın önüne geçmişti.

Burak Yılmaz sosyal medya hesabından dikkat çeken bir beğenide bulundu. 33 yaşındaki futbolcu Galatasaray formalı fotoğrafını beğendi. Bu durum golcü sıkıntısı çeken sarı-kırmızılı taraftarların heyecanlanmasına neden oldu.

Burak Yılmaz'ın Galatasaray Formalı Fotoğrafını Beğenmesi, Sarı-Kırmızılı Taraftarları Heyecanlandırdı

(Yeni Şafak)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Burak Yılmaz Sosyal Medya Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (33)

ŞAPKACI:

HASAN ŞAŞTAN KENDİNE YARDIMCI YAPAN SÖZÜM ONA İMPARATOR BU ADAMI ALACAK, ZATEN BURAĞIN O MAÇTAKİ SEYİRCİYE HAREKETİ BUNUN PROVEKESİ, BİLEREK YAPILMIŞ HAREKETLERDİ. ARTIK GAZLA TAKIM BİR YERE GİTMEZ HOCAM ANLA YAV. LOTOYU VE YASİNİ YOLLAYIP, SİNANDAN ÖMER BAYRAMDAN ADAM YARATMAYA ÇALIŞAN ADAMIN T. D. LİĞİNDE İŞ YOK DEMEKTİR.

4
8
yanıtYanıtla
BURAK:

BURAK G. S YE HAYIRLI OLSUN BURAK ÇOK KALİTELİ BİR FUTBOLCU HEDEFİ OLAN ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN BÜYÜK BİR TAKIMDA OYNMASI LAZIM T. S DE DEĞİL

4
8
yanıtYanıtla
black tostçu:

Merak etmeyin PFDK Ali Düsürtün onayı olmadan Salatasaraya ceza veremez. Hasan şaş o kadar vukuat yaptı 1 er hafta ceza aldı. Yine 1 er hafta ile kurtulurlar. Geçen yıl gese ali dürüst sayesinde şampiyon oldu. Bu yıl yine aynısı olur

2
7
yanıtYanıtla
SSK EMEKLİSİ:

MENFATLER KARŞILIKLI OLUNCA SAMANLIK SEYRAN OLURMUŞ ;

7
0
yanıtYanıtla
dıllıkçı:

ne garip milletiz adam trabzondan galatasaraya gitti bu şehre bir daha giremez dedilergalatasaraydan giderken adamı bi dövmedikleri kaldıtrabzona geri döndü yine kral demeye başladılar şimdi yine sövüyorlarşimdi yine galatasaraya mı gidecek arda burak caner selçuk tayfası Türkiye''nin özeti

6
0
yanıtYanıtla
antı fener:

senınde nıck n herseyın ozetı gereksz

yanıt0
yanıt0
maykac:

ne heyecanlanması ya. tribünlere yaptığı hareketleri unutmadık. inşallah gelmez.

3
3
yanıtYanıtla
Recai:

Sakin gs den uzak dursun sokaga atilacak paramiz yok

4
2
yanıtYanıtla
1:

VALLA BENDE GİTMESİ İÇİN ÇOK DUA ETTİM BİRKAÇ SENE ÖNCE . ADAM GS DE O SENE KALECİ İLE KARŞI KARŞIYA GOL KAÇIRMA REKORU KIRMIŞTI RESMEN . ÇOĞUMUZ O YÜZDEN DELİ OLMUŞTUK . BOŞ KALEYE BİLE KAÇIRMIŞTI BİR MAÇTA . FAKAT ŞUAN SİNANMIŞ ERENMİŞ ONLARDA 2 GÖMLEK İYİ FORVET OLDUĞU GERÇEĞİNİDE İNKAR ETMEM .

5
0
yanıtYanıtla
alim:

ölüsü yeter gelsin

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title