Haberler

Bunlar da Bizim Gurbetçiler

Antalya'nın Alanya İlçesinde Yaşayan ve Geçen Günlerde Evinde Ölü Bulunan Alman Dorothee Booder Aboub'un Kızları Annelerinin Evindeki Eşyaları Almak Üzere Türkiye'ye Geldi. Avsallar Beldesi Hatipoğlu Sokağındaki Eve Gelen Kızlar Evde Bulunan Bazı Eşyaları Taşımak İçin Traktör Kiraladı.

Antalya'nın Alanya İlçesinde yaşayan ve geçen günlerde evinde ölü bulunan Alman Dorothee Booder Aboub'un kızları annelerinin evindeki eşyaları almak üzere Türkiye'ye geldi. Avsallar beldesi Hatipoğlu Sokağındaki eve gelen kızlar evde bulunan bazı eşyaları taşımak için traktör kiraladı.

Ev taşırken basın mensuplarının fotoğraf çekmesine kızan Alman kadının yakınları tişörtleri ile yüzlerini kapamaya çalıştı. Almanya'dan gelerek annelerine ait özel eşyaları aldıklarını ve hatıra olarak evlerine götüreceklerini söyleyen Sonia ve Nadia Boeder About, "Annemizin ölümü bizleri çok üzdü. Annemiz, Alanya'yı ve Türkleri çok seviyordu. Annem hasta olduğu ve tedavi gördüğü için kendisine sık sık Almanya'da yanımızda kalması gerektiğini söylüyorduk ama o yine burayı çok sevdiğinden hemen geri

dönüyordu" dediler.

Almanların traktöre eşya taşıdığını gören çevredeki esnaf, "Bunlarda bizim gurbetçiler" diyerek olayı şaşkınlıkla izledi.

(RE-AT-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title