Haberler

    Bu Hafta Yayınlanan ve Mutlaka İzlemeniz Gereken 8 Fragman

    Bu hafta da film ve dizilerden yeni fragmanlar gelmeye devam etti. Sizler için bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik.

    Her hafta hazırladığımız ve artık klasikleşen haftanın yeni çıkan fragmanları listemizle yine karşınızdayız. Sizler için bu hafta yayınlanan ve izlenmesi gereken fragmanları derledik. Bu hafta listemizde 8 adet fragman bulunuyor. Gelin hep beraber bu listeye birlikte göz atalım.

    1. Dora and the Lost City of Gold

    9 Ağustos'ta çıkacak film, yaz aylarında izlemek için mükemmel bir aile macerası. Dora isimli karakter, ailesini ve kayıp altın şehrini bulmak için maceraya atılan bir genç rolünde. Filmde Isabela Moner, Benicio Del Toro, Eva Longoria, Danny Trejo ve Michael Pena gibi isimler oynuyor.

    2. Judy

    Basitçe Judy olarak adlandırılan, Judy Garland'ın bu dramatik biyografisi, zamansız ölümünden önceki yıllarda onun kişisel yaşamındaki mücadeleyi yansıtacak. Renée Zellweger, 27 Eylül tarihinde gösterime girecek olan filmde Judy'yi canlandıracak.

    3. Maleficent: Mistress of Evil

    Malefiz serisinin 5. filmi olacak olan "Kötülüğün Gücü", 18 Ekim'de izleyicilerle buluşacak. Malefiz (Angelina Jolie), Prenses Aurora (Elle Fanning) ile birlikte karmaşık aile bağlarını içeren yeni maceralara atılıyor ve bu yol boyunca karşılaşacakları yeni tehditlerle uğraşmak zorunda kalıyor.

    4. Mulan

    Disney, ikonik animasyon filmlerinden bir tanesini daha canlı aksiyon filmine dönüştürüyor. 27 Mart 2020'de gösterime girecek olan filmin hikâyesi, 1999 yapımı filme dayanıyor. Filmde Komutan Tung rolünde, Donnie Yen; Cheng Honghui rolünde, Yoson An; orijinal animasyon filminde olmayan bir karakter olan Xian Lang rolünde, Gong Li; Bori Khan rolünde, Jason Scott Lee ve imparator rolünde ise Jet Li oynuyor. Mulan'ın animasyon filmindeki ejderhası, bu filmde olacak mı olmayacak mı henüz tam olarak bilinmiyor.

    5. Ode to Joy

    Filmin fragmanında gördüğümüz kadarıyla yoğun duygular yaşadığında kötüleşen Charlie, nadir bir hastalığa sahip. Yeni tanıştığı Francesca'dan hoşlanmaya başlayan Charlie'nin hastalığıyla mücadelesini yansıtacak olan film, 9 Ağustos'ta vizyona girecek.

    6. Otherhood

    Otherhood, üç yaşlı kadının oğulları tarafından Anneler Günü'nde aranmamasından doğan umursanmama duygusundan yola çıkan bir hikâyeyi anlatıyor. Bu üç anne, neden umursanmadıklarını araştırmak için bir yola koyuluyorlar. Oldukça keyifli bir film olarak dikkat çeken yapım, 2 Ağustos'ta Netflix'te olacak.

    7. The Great Hack

    Yine bir Netflix yapımı olan The Great Hack, bir belgesel filmi ancak bildiğimiz belgesellerden biraz daha ilgi çekici. 24 Temmuz'da Netflix'te yayınlanacak olan film, geçtiğimiz yıl ortaya çıkan büyük Cambridge Analytica Facebook veri skandalını konu alacak.

    8. The Lion King

    Canlı aksiyon filmleri arşivini genişletmek isteyen Disney, The Lion King filmini de vizyona sokmaya hazırlanıyor. 90'ların efsane animasyon filmi olan Aslan Kral, 19 Temmuz'da vizyona girecek.

    Bu hafta yayınlanan ve izlemeniz gerektiğini düşündüğümüz 8 fragmanı listelediğimiz haberimizin sonuna geldik. Her hafta bu tarz içeriklerden haberdar olmak için sitemizi takipte kalmayı unutmayın : )

    Kaynak: WebTekno / Teknoloji

    Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title