Haberler

'Bu Camiada Evlilik Zor'

Konya'da Düzenlenen 'Anadolu Moda Show 2008 Fuarı'nın İkinci Gününde 2008 Yaz Kreasyonu Defileyle Tanıtıldı. Defilede Yer Alan Manken Aysu Baceoğlu, "Bizim Camiada Evlilik ve Popüler Olmak Çok Zor. Bizim Camiada Evlenilecek Erkek de Bulmak Zor" Dedi.

KONYA'DA DÜZENLENEN 'ANADOLU MODA SHOW 2008 FUARI'NIN İKİNCİ GÜNÜNDE 2008 YAZ KREASYONU DEFİLEYLE TANITILDI. DEFİLEDE YER ALAN MANKEN AYSU BACEOĞLU, "BİZİM CAMİADA EVLİLİK VE POPÜLER OLMAK ÇOK ZOR. BİZİM CAMİADA EVLENİLECEK ERKEK DE BULMAK ZOR" DEDİ.

Tüyap Fuarcılık tarafından düzenlenen Anadolu Moda Show 2008 Fuarı'nın ikinci gününde, 8 firmanın ürünlerinin tanıtıldığı bir defile gerçekleştirildi. Ünlü mankenler Aysu Baceoğlu ile Şebnem Schaffer'in podyuma çıktığı defilede minik mankenler de yer aldı. Defile, bir firmanın gelinlik modellerinin tanıtımıyla sona erdi.

Defile sonunda üzerinde gelinlikle soruları yanıtlayan Aysu Baceoğlu, ikinci albüm hazırlığında olduğunu belirterek, "Mankenlikten şarkıcılığa geçip çok başarılı olanlar var. Bir Demet Akalın, bir Gülben Ergen var. Senelerdir mankenliği en iyi şekilde yapmış, ondan sonra şarkıcılığa adım atıp birkaç albümden sonra kendilerini şarkıcılıkta ispatlamışlar. O yüzden birkaç meslektaşım birer albüm çıkardık. İnşallah biz de emin adımlarla ilerleriz" dedi.

Evlenmeyi ve çocuk sahibi olmayı istediğini de belirten Baceoğlu, "Bugüne kadar defilelerde çok gelinlik giydim, ilk kez bu podyumda, bu gelinlikle, evlenmeyi gerçekten istediğimi farkettim. Belki de hazır olduğumu hissediyorum. Mutlu bir yuva istiyorum. Çocuklarım olsun istiyorum. Aynı zamanda kariyer yapmak istiyorum. İşimde de başarılı olmak istiyorum. Bizim camiada evlilik ve popüler olmak çok zor. İkisini bir arada yürütmek kolay değil. Daha doğrusu sağlıklı olmuyor. Hem işini yapıp hem eşin, hem çocuklar hem de popüler olmak çok zor. Aramızda kalsın bizim camiada evlenilecek erkek de bulmak zor" diye konuştu.

Milyonların önünde 'İbrahim Bey'i seviyorum' diyerek ilan-ı aşk eden Aysu Baceoğlu, bu açıklamalarından sonra İbrahim Tatlıses ile hiç görüşmediğini de söyledi. Baceoğlu, "Yeni albümü çıkıyormuş galiba. Hayırlı uğurlu olur. Ben o defteri kapattım. Zaten hiç açılmamıştı. Sadece geçti, gitti, bitti" dedi.

Baceoğlu, mankenliğe ilk başladığı yıllarda işi için göğüs esteteği yaptırıp slikon taktırdığını da söyledi.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title