Haberler

Botaş Avrupa'da Tutulmuyor

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Fransız temsilcisi USO Mondeville'yi 82-67'lik skorla geçip, adını 'çeyrek final'e yazdıran Botaş'ta büyük sevinç yaşanıyor.

FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Fransız temsilcisi USO Mondeville'yi 82-67'lik skorla geçip, adını 'çeyrek final'e yazdıran Botaş'ta büyük sevinç yaşanıyor.

Menderes Spor Salonu'nda oynanan rövanş karşılaşmasında tur atlamak için 12 sayı farka ihtiyacı olan Kırmızı-Beyazlılar, rakibi karşısında zor anlar yaşadı. Özellikle mücadelenin son bölümünde büyük heyecan ve çekişme yaşanırken, Fransız temsilcisi bu periyotta etkili olan taraftı. Rakip potada sayı üretemediği gibi aradaki farkın da kapanmasına engel olamayan Botaş, bitime yaklaşık 2 dakika kala toparlandı. Paris, Krees ve Wright üçlüsüyle ardı ardına sayılar üreten Güney temsilcisi, USO Mondevilleli

oyuncuların hatasından da faydalanarak, farkı 15 sayıya çıkarttı ve tur atlayan taraf oldu.

Karşılaşma sonrasında Kırmızı-Beyazlı ekipte büyük sevinç yaşanırken, özellikle yabancı oyuncuların Türk bayraklarıyla sevinç gösterilerinde bulunması dikkat çekti. Tribünlerdeki taraftarlar da sahaya inerek, bayan basketbolcuların sevincine ortak oldu. USO Mondeville karşısında Paris 21 sayı üretirken, onu 19 sayıyla Wright ve 17 sayıyla da Chaney takip etti. Takım kaptanı Nilay Kartaltepe de kritik basketleriyle elde edilen galibiyette önemli bir pay sahibi oldu.

Müsabaka sonrasında İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Başantrenör Olcay Orak, "Bu galibiyet azmin ve inancın zaferidir" açıklamasında bulundu. Orak, konuşmasını da şöyle sürdürdü; "FIBA Kadınlar Avrupa Kupsı'ndaki hedefimiz; 'final'. Bugün rakibimiz karşısında finale yakışan bir son 2 dakika oynadık. Açıkçası oyunun son bölümlerinde biraz panikledik. Ancak alınan son molada oyuncularım çok hırslı ve istekliydi. Her şeyden önemlisi zafere inanıyordu. Sonuçta kazanıp, tur atladığımız için mutluyum."

Kaptan Nilay Kartaltepe ise, Avrupa'da yollarına emin adımlarla ilerlediklerini belirterek, taraftar desteğinin önemine dikkat çekti. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Menderes Paris Botaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title