Haberler

Bodrum'da Atatürk Kır Koşusu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Atatürk Kır Koşusu Düzenlendi. 5 Kategoride Düzenlenen Koşuya İlçedeki Okullardan Yaklaşık 250 Sporcu Katıldı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde Atatürk kır koşusu düzenlendi. 5 kategoride düzenlenen koşuya ilçedeki okullardan yaklaşık 250 sporcu katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen koşuya katılanlar arasında Gündoğan Nafiz Ilıcak İlköğretim Okulu'nda okuyan 3 kardeş ilgi odağı oldu. Minikler kategorisinde yarışan kardeşlerden bayanlarda 5. sınıf öğrencisi Vethan Girginer 2., erkeklerde ise 5. sınıf öğrencisi Menaf Girginer 2. ve Samet Girginer de 3. oldu.

Yarışmaya katılanlar arasında ayrıca veteranlarda kategorisinde tek yarışmacı olan ve yürüyüşte balkan şampiyonlukları bulunan 69 yaşındaki Erbil Özlem de yer aldı. 1956 yılında atletizme başladığını, 8 kez gençlerde mili takıma girdiğini ve esas branşının yürüyüş olduğunu belirten Erbil Özlem, "5 bin metrede Balkan Şampiyonaları'nda 9 birinciliğim ve 4 Balkan rekorum var. Son olarak da 3 ay önce İtalya'da yine 5 bin metrede 29 dakika 37 saniyeyle dünya ikincisi oldum" dedi.

Gençlere, çocuklara ve ailelere tavsiyelerde bulunan Özlem, "Küçük yaşta spora başlayın. Büyükler de çocuklarına sporu aşılasınlar. Sporun yaşı yok. Ben by pass'lıyım. Ama kendimi sağlıklı hissediyorum. Haftada 60 kilometre yürüyorum" diye konuştu.

Farklı noktalardan başlayarak Cumhuriyet Caddesi geçilip İskele Meydanı'nda son bulan koşunun ardından Belediye Meydanı Atatürk Anıtı önünde madalya ve kupaları verildi.

(OU-AT-İY-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title