Haberler

Birleşik Kafkasya Derneğinden Çolakbayrakdar'a Teşekkür Ziyareti

Birleşik Kafkasya Derneği öncülüğünde ve Kayseri’de faaliyet gösteren tüm Çerkes derneklerinin katılımıyla 22-23 Temmuz tarihlerinde Pınarbaşı Kaynar Mahallesinde gerçekleştirilen Uluslararası Uzunyayla Çerkes Kültür Festivali Hazırlık Komitesi üyeleri İzhan Baykal, Şenel Güngör, Yener Kaynar...

Birleşik Kafkasya Derneği öncülüğünde ve Kayseri'de faaliyet gösteren tüm Çerkes derneklerinin katılımıyla 22-23 Temmuz tarihlerinde Pınarbaşı Kaynar Mahallesinde gerçekleştirilen Uluslararası Uzunyayla Çerkes Kültür Festivali Hazırlık Komitesi üyeleri İzhan Baykal, Şenel Güngör, Yener Kaynar ve Murat Öztemur Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar'ı ziyaret etti.

Ziyarette Festival Hazırlık Komitesi başkanı İzhan Baykal, Festivale maddi manevi yapmış oldukları katkılardan dolayı teşekkür ederek, "Festival yapma kararı aldığımızda "acaba başarabilir miyiz?" şeklinde tereddütlerimiz vardı. Ancak gördük ki toplumunuz adına yapacağınız bir işte herkes gönüllü olarak çalışırsa ortaya çok güzel neticeler çıkabiliyor. Kayseri'de faaliyet gösteren tüm Çerkes derneklerinin de destek ve katılımıyla çok yoğun bir hazırlık aşaması geçirdik, yorulduk, uykusuz kaldık. Neticede hamdolsun gerek Uzunyayla, gerek Pınarbaşı, gerekse Kayserimiz adına çok ciddi edinimleri olan ve 15 bin kişinin katılımıyla sonuçlanan bu festivali gerçekleştirmeyi başardık. Tabii Kocasinan Belediyemiz ile birlikte Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı, Melikgazi, Talas İlçe Belediyelerinin maddi-manevi çok ciddi destek ve katkıları oldu. Kayseri Ticaret Odası, Ticaret Borsası, Sanayi Odası, Organize Sanayi Bölgesi, KASKİ, KACETAŞ maddi olarak katkılarını esirgemedi. Bu katkılarından dolayı tüm yerel yönetimlerimize, başkanlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. İnşallah önümüzdeki yıllarda birlik ve beraberlik temalı çok daha güzel organizasyonlara birlikte imza atmak istiyoruz" dedi.

Ziyarette Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da, "Birlik beraberlik olan her yerde biz varız. Çerkesler bu topraklara var oldukları günden bu güne değerlerini ve geleneklerini koruyan ve her daim devletinin yanında olan birleştirici bir topluluk olarak bilinir. Bizler de her zaman sizlerle birlikte olmaktan, bu tür birlik-beraberlik temalı etkinliklere katılmaktan mutluluk duyarız. Ziyaretiniz için teşekkür ederiz" diye konuştu.

Ziyarette Birleşik Kafkasya Derneği ve Festival Hazırlık Komitesi Başkanı İzhan Baykal, Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyesi Ayla Koçer tarafından Uluslararası Uzunyayla Çerkes Festivaline özel tasarladığı 'oşhamafe' adlı plaketi, Başkan Çolakbayrakdar'a takdim etti. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Kafkasya Kayseri Kaynar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title