Haberler

Binalarda Enerji Verimliliği Eğitimi

Samsun’da, "Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı" çerçevesinde “Yapı Denetimi ve Binalarda Enerji Verimliliği Eğitim Semineri” gerçekleştirildi.

Samsun'da, "Karadeniz Havzası Binalarda Enerji Verimliliği Planı" çerçevesinde "Yapı Denetimi ve Binalarda Enerji Verimliliği Eğitim Semineri" gerçekleştirildi.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Samsun Büyükşehir Belediyesi ve Samsun Belediyeler Birliği işbirliğiyle düzenlenen "Yapı Denetimi ve Binalarda Enerji Verimliliği Çalıştayı" Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür Merkezi'nde yapıldı.

Açılış konuşmasını Samsun Büyükşehir Belediyesi Mali İşler Şube Müdürü Yusuf Sancak'ın yaptığı çalıştayda, Yapı Denetimine İlişkin Mevzuat, Binalarda Enerji Verimliliği ve İlgili Mevzuat, Yapı Denetimine İlişkin Mevzuat, Binalarda Enerji Verimliliği ve İlgili Mevzuat, Binalarda Enerji Verimliliği: Temel Prensipler, Yapı Denetiminde Enerji Verimliliği: Uygulamada Karşılaşılan Sorunlar, Enerji Verimliliği Proje Kontrol Formu ve Açıklama Kılavuzu ve Şehir Estetiği Uygulamaları ve Yapı Denetiminde Enerji Verimliliği konuları işlendi.

Çalıştaya Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Coşkun Öncel, Genel Sekreter Yardımcıları Zennube Albayrak ve Sefer Arlı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı görevlileri Murat Akınbingöl, Ferdi Keskin, Hüseyin Namık Sandıkçı, ODTÜ Mühendislik Fakültesi Öğretim Görevlileri Nazmi Şahin ve Ahmet Yakut, ilçe belediye yetkilileri ve yapı denetim firmaları temsilcileri katıldı.

Toplantı sunumların ardından soru-cevap şeklinde devam etti. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karadeniz Atakum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title