Haberler

Bilal Kısa Akhisar'da Çok Mutlu

"Galatasaray'dan sonra Bursaspor'da sıkıntılı dönemler yaşadım. Hem oyun anlamında hem sakatlık anlamında istediğim şeyi orada bir türlü sahaya yansıtamadım""Bu hafta inşallah 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz"Barış GEZİCİ / AKHİSAR, SPOR Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Bursaspor...

" Galatasaray'dan sonra Bursaspor'da sıkıntılı dönemler yaşadım. Hem oyun anlamında hem sakatlık anlamında istediğim şeyi orada bir türlü sahaya yansıtamadım"

"Bu hafta inşallah 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz"

Barış GEZİCİ / AKHİSAR,

SPOR Toto Süper Lig'de Galatasaray ve Bursaspor maceralarının ardından devre arasında 2.5 yıl sonra Teleset Mobilya Akhisarspor'a dönen Bilal Kısa, yuvasında çok mutlu olduğunu söyledi. Takımın yıldızı olarak ayrıldığı Teleset Mobilya Akhisarspor'a dönüşünde yedek kulübesini mesken tutup şans bulduğu 6 maçta beklenen patlamayı yapamayan Bilal, "Akhisarspor her zaman aklımdaydı" dedi.

Sıkıntılı dönemin ardından tekrar Akhisar'a gelmenin keyifli olduğuna vurgu yapan takım kaptanı, "Öncelikle tekrar burada olduğum için çok mutluyum. Tekrar gelmeyi çok istedim. Galatasaray'dan sonra Bursaspor'da sıkıntılı dönemler yaşadım. Hem oyun anlamında hem sakatlık anlamında istediğim şeyi orada bir türlü sahaya yansıtamadım. Ama giderken bile hep aklımda Akhisar vardı. Tekrar burada olmaktan çok mutluyum. İnşallah bıraktığım yerden devam ederim. Güzel bir şekilde bırakmıştım, yine aynı şekilde devam ederim" şeklinde konuştu.

İlk yarıya iyi başladıktan sonra takımın 12 maç kazanamama sıkıntısı çektiğini hatırlatan Bilal Kısa, "Ama ikinci yarıda takım olarak yeniden ayağa kalktık ve 4'te 4 bir seri yakaladık. Bu bizim için çok iyi oldu. Kalan maçlarda elimizden gelenin en iyisini yapıp sahadan galibiyetlerle ayrılmayı istiyoruz. Hedefimiz yukarılara gitmek ama biz her şeyin farkındayız. Bu ligde her şey olabiliyor. Çok zor maraton var, kolay maç yok. Onun için bir an önce de alttan kurtulmak istiyoruz. Bu hafta Başakşehir ile çok zorlu bir maçımız var. Onlar da gerçekten son 3-4 yıldır ligde çok iyi gidiyorlar ve lige damga vurdular. Kendi sahamızda oynayacağız, taraftarımız bize çok sahip çıktı. Zaten her zaman Manisa'da da sahip çıkıyordu ama son dönemlerde bir azalma vardı. Sonuçta yeni stadımızda tekrar bir birliktelik oluştu. İnşallah bunu böyle devam ettiririz. Bu hafta inşallah 3 puanı alıp yolumuza devam ederiz" diye konuştu.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Akhisarspor antrenmanından detay görüntü

Bilal Kısa'nın açıklamaları

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Bilal Kısa Bursaspor Akhisar Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title