Haberler

Beyaz, Engelliler İçin Sahnedeydi

Bodrum Sağlık Vakfı bünyesinde engelliler için işlik kurulması için oluşturulan fona gelir sağlamak amacıyla düzenlenen söyleşiye 'Beyaz' olarak tanınan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk katıldı.

Bodrum Sağlık Vakfı bünyesinde engelliler için işlik kurulması için oluşturulan fona gelir sağlamak amacıyla düzenlenen söyleşiye 'Beyaz' olarak tanınan ünlü şovmen Beyazıt Öztürk katıldı.

Bodrum Marmara Koleji tarafından Halikarnassos Kültür Merkezi'nde düzenlenen biletleri 25 TL'den satılan söyleşiyi yaklaşık 300 kişi izledi. Beyaz, 90 dakika sahnede kalarak, söyleşide hakkında merak edilen soruları cevapladı. Avrupa Yakası'nın başka bir versiyonun olan bir sitcom'da rol alacağını belirten Beyaz, "Gülse Birsel'in de içinde olduğu bir grup ile hazırlanıyor. Olgun Şimşek, Hasibe Eren, Sarp Apak, Nihal Yalçın ve sürpriz isimlerde yer alacak. Avrupa Yakası'nın başka bir versiyonu olacak ama Cihangir'de geçecek bir hikaye. Senaryosu ve ekibi çok bir çalışma. Kasım, Aralık ayında çekimleri başlayacak, sanırım Ocak ayında yayına girecek" dedi.

BEYAZ ŞOV DEĞİŞECEK

16 yıldır devam eden Beyaz Şov'un içeriğinin değiştiğini belirten Beyaz, "Konuklarla sohbet edeceğiz. Başka bir bölüm daha ekledik. Konuklarla sadece onlarla ilgi sohbet etmeyeceğiz, gündemde yer alan konular üzerine konuşacağız. Şovun içindeki yeni bir bölüm ise 'Kanlı Beyaz Şov' olacak. Bunu da ilk kez açıklıyorum. Şovdaki son sohbet bloğu ve bu bölümde gelecek konukları ben bilmeyeceğim. Kim gelirse, ekip kimi gönderirse onunla sohbet edeceğim" diye konuştu.

Söyleşinin sonunda, Bodrum Sağlık Vakfı'nda Rehabilite Merkezi'nde eğitimi gören engelli öğrenciler, atölyelerinde hazırladıkları, seramikten yapılan teşekkür şilti verdi. Söyleşinden elde edilen gelirin Bodrum Sağlık Vakfı bünyesindeki engelliler için işlik yapımı için harcanacağı bildirildi. - Muğla / Bodrum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title