Haberler

Beşiktaş, Müzede Bir Araya Geldi

Güncelleme:

Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet müzede kendi maketleri ile fotoğraf çekildi.

Beşiktaşlı futbolcu ve teknik heyet BJK Müzesinde bir araya geldi. Müzede futbolcular kendi maketleriyle fotoğraf çekildi. Ricardo Quaresma geçen sezon kazanılan şampiyonluk kupası ile fotoğraf çekilerek "tekrar kazanacağız" dedi.

TEKNİK HEYET VE FUTBOLCULAR BİR ARAYA GELDİ

Önce stat içinde açılan restaurantta yönetim ile bir araya gelen teknik heyet ve futbolcular yöneticilerle öğle yemeği yedi. Yemeğin ardından yöneticiler tüm takım ile beraber geçen hafta açılışı yapılan BJK Müzesi'ni gezdi.

HİSSET, PAYLAŞ, PARÇASI OL!
Geziden önce 2. Başkan Ahmet Nur Çebi, teknik direktör Şenol Güneş ve futbolcular pasta keserek toplu halde basına poz verdi. Hisset, paylaş, parçası ol !.. sloganı taşıyan Beşiktaş Müzesi gezilirken ise futbolcular kendi maketleri ile selfie çekildi. Ricardo Quaresma geçen sezon kazanılan şampiyonluk kupası ile fotoğraf çektirdi ve 'tekrar kazanacağız' dedi. Hisset, paylaş, parçası ol !.. sloganı taşıyan Beşiktaş Müzesi Beşiktaş saat 1600'da Vodafone Arena'da idman yapacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title