Haberler

Beşiktaş'ta Bir Fitness Hocası 'Sessiz Ol' Diyen Kadını Boğazını Keserek Öldürdü

Güncelleme:

İstanbul Beşiktaş'ta, bir fitness hocası, kendisine gürültü yapmaması uyarısında bulunan apartman görevlisi kadını, bıçakla boğazını keserek öldürdü.

Beşiktaş'ta, bir fitnes hocası, kendisine gürültü uyarısında bulunan apartman görevlisi kadını, bıçakla boğazını keserek öldürdü. Polis, olayın ardından kaçan fitness hocası İbrahım Y.'yi yakalamak için çalışma başlattı.

SESSİZ OLMASI İÇİN UYARDI

Olay, saat 12.00 sıralarında Beşiktaş Nispetiye Mahallesi Gözde Sokak üzerindeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, sokaktaki bir apartman görevlisi olan Nefise Dolapçı'yı(48) üst kattaki komşuları arayarak giriş kattaki kişinin çok gürültü yaptığını ve sessiz olması için uyarmasını istedi.

Beşiktaş'ta Bir Fitness Hocası 'Sessiz Ol' Diyen Kadını Boğazını Keserek Öldürdü

BIÇAKLA BOĞAZINI KESEREK ÖLDÜRDÜ

Bir üst kata çıkan Dolapçı, 2 ay önce taşınan fitness hocası İbrahım Y.'nin kapısını çaldı. İçeride nişanlısı ile kavga ettiği iddia edilen İbrahim Y., sinirle kapıyı açtı. Aparman görevlisi kadın, İbrahim Y.'yi sessiz olması konusunda uyardı. İki arasında başlayan tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu İbrahim Y., bıçakla kadının boğazını keserek öldürdü.

KAÇARAK İZİNİ KAYBETTİRDİ

Şüpheli olayın ardından kaçarak izini kaybettirdi. İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, apartmana güvenlik şeridi çekerek içeride incelemelerde bulundu. Polis, görgü tanıklarının ifadelerini alırken olay yeri inceleme ekipleri ve Cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Nefise Dolapçı'nın cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olay sonrası ölen kadının yakınları da olay yerine geldi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

3.Sayfa Haberler

500

Yorumlar (52)

mülayim sert:

vücut gelişmiş ama kafa nanay

21
2
yanıtYanıtla
nadir azbulunur:

Apartman sakinleri bile bile garibanı ateşe attı. geride kalanlara sabır. O apartmanda oturanlar rahat uyusun bundan sonra gürültü olmaz. DİKKAT EDİN APARTMAN GÖREVLİLERİ Rahatsız olan kendisi ikaz etsin. kimse görevliyi maşa olarak kullanmasın. görevli dediysek sadece apartmanda çalışan bir gariban. Güvenlik görevlisi değil. Hiç kimse ZEvk için çalışmıyor, yaşamak ve bakmakla sorumlu olduklarını ayakta tutabilmek için çalışıyor.

18
0
yanıtYanıtla
MİRYAKEFALON:

Bunu alın her gün 3 saat fitness yapar gibi dövün. tekrar hücresine tıkın.

18
0
yanıtYanıtla
volkan:

Apartmanlarda böyle aşırı gürültü yapanları bir kaç kez uyardıktan sonra hala aynen devam ediyorlarsa bütün komşular toplanın gerekeni yapın anlıycağı dilden konuşun yani tekmetokatça

14
3
yanıtYanıtla
metin:

açsan olucak o kadar önemli işin içinde senin benim gürültü derdimle mi uğraşcak açanları çok gördük

yanıt2
yanıt0
o kadar:

eğitimsiz bir nesil yetiştirirsen olacağı bu!

16
0
yanıtYanıtla
ALEV2126:

BEĞENİ İŞARETİNİ BEĞENENLER AYRI BİR CAHİL

7
8
yanıtYanıtla
ALEV2126:

KİMSEDE SEVGİ SAYGI KALMADI ÖNÜNE GELEN İNSAN ÖLDÜRÜYOR

13
2
yanıtYanıtla
Güzel Ülkem:

Toplum iyice yobazlaşmaya başladı. . Allah yardımcımız olsun. . İç çöküş bu olsa gerek

14
1
yanıtYanıtla
İNFAZCI:

şerefsizler hem gürültü yapıp insanları huzursuz ediyorlar hemde insanı katlediyor yobaz sürüleri bunları yargılamayıp bulduğun yerde kafasına sıkıp yok edeceksin dünyadan bir pislik yok olur

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title