Haberler

Beşiktaş Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi Hizmete Girdi

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi’nde yapılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Bilecik Belediyesi tarafından Beşiktaş Mahallesi'nde yapılan Kadın Spor ve Yaşam Merkezi, düzenlenen törenle hizmete girdi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü hediyesi olan ve kadınlar için inşa edilen Spor ve Yaşam Merkezinin açılış törenine; Bilecik Valisi Süleyman Elban, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Yıldırım, Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek, mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. Şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Vali Süleyman Elban, Beşiktaş Mahallesi için güzel ve önemli bir gün yaşadıklarını belirtti.

"Belediye Başkanı Selim Yağcı'ya böyle bir çalışmadan dolayı teşekkür ediyorum"

Belediyeciliğin, gelişmiş ülkelerde yol ve kaldırım yapılsın diye insanına farklı hizmetler ürettiğine bağlı olarak ciddi değişimler gösterdiğini ifade eden Vali Elban, "Belediyemiz, çağdaş belediyeciliğin örneklerinden biri olarak yaşam merkezini hizmete açtı. Kadınlarımız burada hem dinlenecekler hem spor yapacaklar hem eğlenecekler hem de çeşitli kurslarla becerilerini ve yeteneklerini geliştirme konusunda çalışma yapacaklar. Tesisin yapılmasında emeği geçen Belediye Başkanı olmak üzere tüm ekibine teşekkür ediyorum. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü aslında bizim tarihimiz açısından önemli bir tarih değil. Çünkü biz 5 bin yıllık tarihimizde hep kadınımızı, anamızı yanımızda olmuş. Savaşa gittiğimizde devletimizin temsilcisi, emaneti hep onlar olmuş. Dinimizde de kadın ve erkeği hep eşit görmüşüz. Bizim ne milli tarihimizde ne dini tarihimizde kadın hiç erkekten ayrı olmamıştır. Gelişmiş Batı 8 Martı Kadınlar Günü olarak kutluyorsa kadınlar zaten başımızın tacı bizimde kutlamamızda bir mahsur yok. Kadınlarımızın günlerini kutluyorum" dedi.

"Şehrimizdeki bütün insanlara değer veriyor ve bu anlamda güzel eserler yapıyoruz"

Belediye Başkanı Selim Yağcı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla güzel bir çalışmayı gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirtti. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla güzel ve anlamlı bir günü yaşadıklarını dile getiren Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:

"Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren halkın olduğu her yerde belediyenin hizmetlerini ve etkinliklerini buluşturma çabası içerisindeyiz. 13 yıldır beraber seviniyoruz beraber üzülüyoruz ve bütün bu hizmetleri birlikte gerçekleştiriyoruz. Kiminiz duasıyla, kiminiz eleştirisiyle, kiminiz de katkısıyla bu hizmetlere destek veriyorsunuz. Şehrimizdeki her insanımız çok değerli. İlimizde bir pozitif ayrımcılık yapacağımız kadınlarımıza etkinlik alanları var. Belediye olarak kadınlarımızın günlük hayatta daha etkin ve verimli üretici olması noktasında mahalle konaklarımızda ve sosyal tesislerimizde çeşitli kurslar açarak, ekonomiye katılımlarını teşvik ediyoruz. Geçtiğimiz yıllarda Kültür ve Kongre Merkezimizde kadınlarımız için güzel bir spor salonu yapmıştık. Orada günde 400'ü aşkın hanımefendi hizmet alıyor. Spor merkezimizin bir ikincisini de Beşiktaş Mahallesine yaparak, buradaki hanım kardeşlerimizin hizmetine sunmak istedik. Bilecik Belediyesi tarafından mahalleye kazandırılan Beşiktaş Mahallesi Aile Sağlık Ocağı da en kısa zamanda vatandaşlarımıza hizmet verecek."

Belediye Başkanı Selim Yağcı'dan kadınlar için yeni müjdeler

Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılışta yaptığı konuşmada kadınlar için yeni müjdeler verdi. Bilecik Belediyesinin her kesimdeki insanlara olduğu gibi kadınlara yönelik birçok güzel etkinliği gerçekleştirdiklerini sözlerine ekleyen Belediye Başkanı Selim Yağcı kadınlar için yeni müjdeler vererek, "Bilecik Belediyesi tarafından kadınlarımız için güzel çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. İnşallah bu yıl kadınlarımızın evlerinde el emeği göz nuru ürettiği ürün ve eserleri satabilecekleri 'Hanım Elleri' mekanlarını gerçekleştireceğiz. Hanımların gıda ve diğer alanlardaki el işi ürünleri satabilecekleri satış büfeleri, ile ev hanımları aile bütçelerine de katkı sağlamış olacaklar" şeklinde konuştu.

Türk Sanat Müziği Sanatçısı Umut Akyürek ise programda yaptığı konuşmada, Bilecik Belediyesi tarafından çok güzel bir eser yapıldığını belirterek, "Ben öncelikle Belediye Başkanımız Selim Yağcı'ya bu güzel eserinden dolayı teşekkür ediyorum. Bu çalışma Belediye Başkanımız Selim Yağcı'nın kadınlara verdiği önemin bir göstergesi. Konuşmalarda da ifade edildiği gibi kadınlarımız özeldir ve her türlü hizmetin en güzeline layıklar" ifadelerini kullandı.

Bilecik Belediyesi Halk Oyunları Ekibi tarafından gösterilerin yapıldığı programda Vali Elban, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, merkezin açılışını yaptı.

Pilav ve ayran ikramıyla son bulan programda Belediye Başkanı Selim Yağcı, mahalle sakinleri ve çocuklarla bir araya gelerek, sohbet etti. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Beşiktaş Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title