Haberler

Beşiktaş'ın Portekizli Yıldızı Ricardo Quaresma: Sorun Bensem, Ocak Ayında Ayrılabilirim

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Portekizli oyuncusu Ricardo Quaresma, maç sonunda konuştu. Quaresma, "Ben bu takımdan bir kere ayrıldım ve geri döndüm. Eğer sorun bensem, Ocak ayında yine ayrılabilirim." dedi.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Liginde Genk'e 4-2 mağlup oldu. Maç sonunda Ricardo Qauresma yayıncı kuruluşa konuştu. Quaresma, "Bugün iyi çalıştık ama olmadı. Şans da yanımızda değildi. Şimdi dinlenmeye ihtiyacımız var. Hatalarımızı düzeltip, Pazartesi günü galibiyete ihtiyacımız var." dedi.

"GENÇ OYUNCULARI DEĞİL, BENİ ISLIKLASINLAR"

Portekizli oyuncu, "Bana da tepkiler vardı, bunlar normal. Kötü olduğumuz ya da fazlalık olduğumu düşünüyorlarsa bana tepki gösterebilirler. Bu tepkileri anlayabilirim ama lütfen genç oyuncuları ıslıklamasınlar. Bana göstersinler. Ben bu takımdan bir kere ayrıldım ve geri döndüm. Eğer sorun bensem, Ocak ayında yine ayrılabilirim." açıklamasında bulundu.

TARAFTAR TEPKİ GÖSTERMİŞTİ

Ricardo Quaresma, karşılaşmanın sonlarına doğru tribünlere doğru hareket yapınca taraftarlar Quaresma'ya tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (18)

samiyen cincona mezar olacak!:

Eskiden 8jk derdik şimdi 4 jk diyelim. Genk 4 ledi.

8
9
yanıtYanıtla
BJKASK:

q7''''nin suçu yok! oğuzhan , necip , vagner love, lens ve NECİPE KAPTANLIK VERENİN BU TAKIMDA YERİ YOK!

14
2
yanıtYanıtla
MY~:

Adam kendi tribünlerine hareket yapıyo bunlarda hala kendilerine efendi beşiktaş diyo karga sürüleri sizi. .

7
6
yanıtYanıtla
Ahmet Vavlı:

Gidevsen git çok da umvumuzda

4
4
yanıtYanıtla
OBJEKTIF:

ben bır beşiktaş lı olarak yazıyorum Genk''te forma giyen ve Beşiktaş''a 2 gol atan 25 yaşındaki Sammata''nın yıllık 350 bin euro alıyor , adamlar tanzanya dan futbolcu oynatıyor bız sadece ekranda gorduklerımızı alıyoruz sonuc bu ye bırılerının cok parası var nereye harcaklarını bılmıyorlar yada asgari ucret ile calısandan haberleri yok. yazıklar olsun!!!

7
1
yanıtYanıtla
FB:

Oğuzhan 100 milyon len

6
2
yanıtYanıtla
Bencil Q7:

Çok bireysel oynuyor takım ruhuna zarar veriyor.

1
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınyiğit alp:

bulunmadık bursa kumaşımısın yürrrrrrrrrrrrrrrü

1
5
yanıtYanıtla
BUZZY:

Adam ömrünü futbola vermiş ulke ulke geziyor edebiyle işini yapıyor kötü oynar performansı düşüktür ayrı konu ama herzaman elinden gelenin en iyisi için çabalar sahada yurtdışına giden türklerin durumu ortada 3 ay sonra dönme hesapları yapıyolar kolay değil bu işler, bu yine gider en güzel paraya heryerde oynar takımın bu sene genel durumu bozuk her şey yolunda da que mi aksadı

5
1
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Arkadaslar Besiktasimizin sorunu senol günestir adam elinden gelse asker arkadaslariyla sahaya cikacak, besilktasin yas ortalamasi 34 ne bekliyorsunuz bu takimdan, taktik yok teknik yok kondisyon yok, yas ortalamasi 23 olan ve tay gibi olan bir takimin karsisinda yarim düzine gol yemedigimize dau edelim. . .

1
3
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title