Haberler

Beşiktaş'ın Okan Buruk'la görüşme yaptığı iddiası

Güncelleme:

Beşiktaş yönetim kurulunun Sergen Yalçın ile anlaşmama ihtimaline karşı Okan Buruk ile görüştüğü iddiaları gündeme gelmişti. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Okan Buruk'la görüşme yaptığı iddialarını yalanladı. Torunoğulları sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Okan Buruk'la görüştüğüme dair yapılan haberler tamamen gerçeklikten uzak, kasıtlı ve maksadı beni yıpratmaya yöneliktir" ifadelerini kullandı.

Süper Lig 'i şampiyon olarak tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nı da müzesine götüren Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'la yeni sözleşme imzalanmaması camiada şu an düşünülen tek konu olmuş durumda. Siyah-Beyazlı ekip bugün çıkan Okan Buruk iddialarını da sert bir dille yalanladı.

"YIPRATMAYA YÖNELİK HABERLERDİR"

Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, Okan Buruk'la görüşme yaptığı iddialarına yanıt verdi. Torunoğulları sosyal medyadan yaptığı açıklamada, "Okan Buruk'la görüştüğüme dair yapılan haberler tamamen gerçeklikten uzak, kasıtlı ve maksadı beni yıpratmaya yöneliktir. Okan Burak ile şimdiye kadar tek bir görüşmem bile olmamıştır. Hatta telefonla bile 1 kere konuşmadık. Yapılan bu haberlerin amacı bellidir." ifadelerini kullandı

Beşiktaş'ın Okan Buruk'la görüşme yaptığı iddiası

Doğruluk Kontrolü
"Beşiktaş'ın Okan Buruk'la görüşme yaptığı iddiası"
YANLIŞDOĞRU
BULGULAR

"Beşiktaş yönetim kurulunun Sergen Yalçın ile anlaşmama ihtimaline karşı Okan Buruk ile görüştüğü iddiaları gündeme gelmişti. Beşiktaş yöneticisi Erdal Torunoğulları, "Okan Buruk'la görüştüğüme dair yapılan haberler tamamen gerçeklikten uzak, kasıtlı ve maksadı beni yıpratmaya yöneliktir" dedi."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Beşiktaş Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title