Haberler

Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçının Ardından

Beşiktaş - Dinamo Kiev Maçının Ardından

BEŞİKTAŞ - DİNAMO KİEV MAÇININ ARDINDAN

BEŞİKTAŞ TEKNİK DİREKTÖRÜ SCHUSTER: "DIŞARIDA YAPILAN BAĞRIŞMALAR BENİ İLGİLENDİRMİYOR, BUNDAN RAHATSIZLIK DUYAN VARSA STADA GELMESİN, EVE GİTSİN"

"BEKLEMEDİĞİMİZ BİR SONUÇLA KARŞILAŞTIK"

DİNAMO KİEV TEKNİK DİREKTÖRÜ SEMIN: "BUGÜN GÜZEL BİR OYUN SERGİLEDİK"

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi 2. tur mücadelesinde Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımına 4 - 1 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada, "Dışarıda yapılan bağrışmalar beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin" dedi.

Karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında konuşan Schuster, taraftarların ilk kez kendisine tepki gösterdiğinin ve istifaya davet ettiklerinin hatırlatılması üzerine, "Burada skorun sorumlusu da takımın sorumlusu da benim. Dışarıda yapılan bağrışmalar, her neyse beni ilgilendirmiyor. Bundan rahatsızlık duyan varsa stada gelmesin, eve gitsin" şeklinde konuştu.

Alman çalıştırıcı, beklemedikleri hatalar yaptıklarını vurgulayarak, "4 golün 3'ünü duran toplardan yedik. Pozisyonlar bulduk ama top kaleye girmek istemedi. Yediğimiz goller sıkıntı yarattı ve beklemediğimiz bir skor oldu" diye konuştu.

Schuster, konuşmalarını şöyle sürdürdü;

"Daha rövanş olacak. Ciddi bir skor ama futbolda böyle skorların çevrildiğini gördük. Biz de bunu yapmaya çalışacağız. Bugün günümüzde değildik ve beklemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Çok zorlu bir dönemeçteyiz. Bu dönemeçte de takımın en iyi şekilde ayakta olması lazım. Biz bugün formumuzda değildik ve sonuç böyle oldu."

Alman teknik adam, maçın ilk yarısında Guti'nin kramponunu değiştirdikten sonra hakem tarafından oyuna geç alındığının belirtilmesi üzerine, "UEFA'daki kurallara göre top durmadan futbolcu oyun alanına tekrar giremez. Bundan dolayı sahaya geç girdi" diye konuştu.

DİNAMO KİEV TEKNİK DİREKTÖRÜ SEMİN: "BUGÜN GÜZEL BİR OYUN SERGİLEDİK"

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Yuri Semin ise, bugün iyi bir oyun sergilediklerini söyledi.

Futbolcularını galibiyetten ötürü kutladığını dile getiren Semin, "Bugün güzel bir oyun sergiledik. Şans bizden yanaydı. Beşiktaş da bize goller atabilirdi" şeklinde konuştu.

Henüz her şeyin bitmediğini ve zorlu bir rövanş maçının kendilerini beklediğini belirten teknik adam, "İyi bir skor aldık ama ikinci maçı düşünüp yine ciddi hazırlanmalıyız. Rövanşa ciddi bir şekilde hazırlanacağız" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title