Haberler

Beşiktaş-Başakşehir maçını değerlendiren Erman Toroğlu: Hakem Beşiktaşlıydı

Güncelleme:

Beşiktaş'ın Başakşehir ile 1-1 berabere kaldığı mücadeleyi yorumlayan Erman Toroğlu, "Bugün Medipol Başakşehir 12 kişiye karşı oynadı. Hakem Beşiktaşlıydı." dedi.

Erman Toroğlu, Beşiktaş-Medipol Başakşehir maçının ardından A Spor'da yayınlanan Artı Futbol programında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Toroğlu, "Maç 2-0 olsa 5 olur. Bugün Medipol Başakşehir 12 kişiye karşı oynadı. Hakem Beşiktaşlıydı. Ljajic'le çarpışıyor hakem. Nerede olduğunu bilmiyor. Onu toparlayayım derken, Ljajic hakemi itiyor. İtemezsin ya o zaman kırmızı kart. Net kırmızı kart. 45. dakikada net bariz gol şansı. Sana göresi bana göresi yok." dedi.

HAKEM 11 KEZ SARI KARTINA BAŞVURDU

Öte yandan karşılaşmada hakem Suat Arslanboğa, 11 kez sarı kartına başvurdu. Beşiktaş'ta Burak Yılmaz, Adem Ljajic, Douglas ve Necip Uysal, Medipol Başakşehir'de de Mahmut Tekdemir, İrfan Can Kahveci, Uğur Uçar, Crivelli, Epureanu, Skrtel ile yardımcı antrenör Stjepan Tomas kart gören isimler oldu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Erman Toroğlu Başakşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500

Yorumlar (39)

Alexmania:

Adam hakli bir Fenerli olarak ilk defa Erman hocaya hak veriyorum 5-6 biterdi ah be TFF baska kollayacak takim bulamadin mi da 8 tasi kolluyorsun.

20
29
yanıtYanıtla
OSMAN:

AHAHAHAHAHA Bu konuşan alanyanın 3-1 çakınca ağlayan gurubun taraftarı değil mi :) TFF Başkanı kim bak bakalım aslan parçası boş yorum yazma. .

yanıt12
yanıt8
adam öpsün seni:

utanmaz arlanmaz bir fenerlinin , yalama ermanı desteklemesi kadar normalsin ülkem.

yanıt9
yanıt8
Cinconlu:

Bu yav. . . fenerli değil sahtekar cinconlu kim olduğunu biliyorum.

yanıt5
yanıt3
hamza:

ülkedeki her maç rezalet bir şekilde yönetiliyor VAR var ama kullanılmıyor VAR gidilen maçta gidildiği halde yanlış kararlar çıkıyor ülkemizin insanını çok iyi yansıtıyor bu olaylar siyasetinden futboluna rezil bir ülkeyiz !

12
3
yanıtYanıtla
LEZBİYEN FERU:

YAZIKLAR OLSUN HAKEM İTİLİYOR FUTBOLCU TARAFINDAN KIRMIZI KART VEREMİYOR, HAKEMLİĞİ ELİNDEN ALINAN 3. KİŞİ ARSLANBOĞA OLSUN.

7
5
yanıtYanıtla
bjk advers:

A sporu izleyen var mı ki ? İzlemeyin vereceğimiz en büyük cevap bu olur , izlenme oranları düşsün o zaman konuşsun böyle konuşabiliyorsa Erman !

7
4
yanıtYanıtla
Son Kartal:

Aspor 1 numara

yanıt0
yanıt3
volkan:

ben A ile başlayan hiç bir programı izlemiyorum

yanıt4
yanıt0
ali:

bunda ne var sende yıllarca galatasarayı kolladın

7
2
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title