Haberler

Beşiktaş Asbaşkanı Numan Ceyhan'dan Açıklama

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Numan Ceyhan, Yönetim Kurulunda Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e Yönelik Eleştirilerde Bulunduğu İddialarının Tamamen Hayal Ürünü Olduğunu Söyleyerek, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a Tüm Camia Gibi Kendisinin de İnandığını ve Kendisini Desteklediğini Belirtti.

Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı Numan Ceyhan, yönetim kurulunda Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören'e yönelik eleştirilerde bulunduğu iddialarının tamamen hayal ürünü olduğunu söyleyerek, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a tüm camia gibi kendisinin de inandığını ve kendisini desteklediğini belirtti.

Siyah-beyazlı kulübün resmi internet sitesine açıklamada bulunan Asbaşkan Numan Ceyhan, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a tüm camia gibi kendisinin de inandığını ve kendisini desteklediğini belirterek, "Son iki yönetim kurulu toplantısına özel işlerim nedeniyle katılamadığımı bildirdim. Yönetim kurulunda alınan kararlara tezat düşmem söz konusu olmadığı gibi, başkanımız Yıldırım Demirören'e yönelik eleştirilerde bulunduğum iddiası da tamamen hayal ürünüdür. Teknik direktörümüz Ertuğrul Sağlam'a tüm

camiamız gibi ben de inanıyorum ve ben de kendisini destekliyorum" ifadelerini kullandı.

(İY-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title