Haberler

Beşiktaş: 0 - Kasımpaşa: 0 (İlk Yarı)

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Kasımpaşa Arasında Yapılan Maçın İlk Yarısı 0 -0 Beraberlikle Sona Erdi.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş ile Kasımpaşa arasında yapılan maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi.

Nihat, Holosko ve Bobo üçlüsünden oluşan hücum hattıyla sahaya çıkan Beşiktaş, özellikle orta sahada organizasyonları sağlayacak oyuncu sıkıntısı yaşadı. Birbirinden kopuk kalan siyah-beyazlılar, çok pas hatası yaptı.

Maçta önce gol yememeyi düşünen Kasımpaşa, kontra ataklarla zaman zaman Beşiktaş kalesinde tehlikeli oldu. Organize olamayan ve sadece duran toplarla pozisyon arayan Beşiktaş, bunda da başarılı olamadı ve mücadelenin ilk yarısı iki takımın golsüz eşitliğiyle tamamlandı.

32. dakikada Dimitrov'un soldan ortasında ceza alanı içinde sağ çaprazda topla buluşan Şahin'in bekletmeden sert şutunda, kaleci Rüştü meşin yuvarlağı tokatladı ve tehlikeyi önledi.

34. dakikada Nihat, sol çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, sert vurdu, ancak kaleci Tolga meşin yuvarlağı kornere çeldi.

44. dakikada Guti'nin sağ çaprazdan kullandığı serbest vuruşta, ceza alanı içinde İbrahim Toraman'ın kafayla savunmanın arkasına aşırttığı topla arka direkte buluşan Ersan, etkisiz bir kafa vuruşu yapınca meşin yuvarlak kaleci Tolga'da kaldı.

İki takımın da etkisiz kaldığı ve temposuz geçen maçın ilk yarısı 0-0 beraberlikle tamamlandı.

Stat: FİYAPI İnönü

Hakemler: Bülent Yıldırım, Muhittin Gürses, Ali Saygın Ögel

Beşiktaş: Rüştü, Erhan, Ersan, İbrahim Toraman, İsmail, Holosko, Guti, Ernst, Aurelio, Nihat, Bobo

Kasımpaşa: Tolga, Keller, Santos, Barış, Sancak, Tjikuzu, Özgür, Yekta, Dimitrov, Ersan Martin, Şahin

Sarı Kartlar: Dk. 34 Özgür, Dk. 43 Tjikuzu (Kasımpaşa), Dk. 36 Ersan (Beşiktaş)

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title