Haberler

Berlusconi: Yemek Ziyafetlerine Katıldım

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, Ülke Gündemini Haftalardır Meşgul Eden Özel Yaşamına İlişkin İddialar ve Haberlerle İlgili Olarak, Kendisine Göre Çok Genç Kızlarla Asla İlişkisi Olmadığını Belirterek, "Alem Falan da Yapmış Değilim, Sadece Yemek Ziyafetlerine Katıldım" Dedi.

İtalya Başbakanı Silvio Berlusconi, ülke gündemini haftalardır meşgul eden özel yaşamına ilişkin iddialar ve haberlerle ilgili olarak, kendisine göre çok genç kızlarla asla ilişkisi olmadığını belirterek, "Alem falan da yapmış değilim, sadece yemek ziyafetlerine katıldım" dedi.

Berlusconi, İtalya'daki haftalık magazin dergilerinden "Chi"ye verdiği özel demeçte,"Ortada ahlakla ve şıklıkla bağdaştırılamayacak hiç bir şey yok" diye konuştu

Başbakan Berlusconi, isim vermeksizin Barili eskortlardan biri olan 42 yaşındaki Patrizio D'Addario'yu da eleştirerek, "Ciddiyetsiz insanları bilinçli olarak evime çağırmam da asla söz konusu olmamıştır" dedi.

Berlusconi, İtalya Katolik Piskoposlar Kurulunun resmi yayın organı "Avvenire" gazetesinde kendi özel yaşamının eleştirilmesine de tepki gösterdi. İtalya'daki Katolik Kilisesi'nin yayın organını yönetenlerle ilgili olarak, "Bana yönelik iftira kampanyasında zokayı onlar da yutmuş olmalı. Yalan haberlere doğru gibi algılamaları bunu gösteriyor" ifadelerini kullandı.

Berlusconi, Chi dergisinin yarın piyasaya verilecek olan sayısında yayımlanacak söyleşide politikaya da değinerek, "Yeni dönemde kurumları da reforma tabi tutmak istiyorum, ama bunun için devlet sorumluluğuna sahip bir muhalefet lazım. Devlet harcamalarında tasarrufa gidip vergileri azaltmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

Kaynak: AA / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title