Haberler

Ali Bektaş, Ev Ziyaretlerine Asma Mahallesinde Devam Etti

Güncelleme:

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçim çalışmaları çerçevesinde ev ziyaretlerini sürdürüyor.

AK Parti Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş seçim çalışmaları çerçevesinde ev ziyaretlerini sürdürüyor. Ali Bektaş Asma Mahallesi'nde evlerde mahallelilerle bir araya geldi.

Mahallelilerin sorunlarını dinleyen Bektaş, seçildiği takdirde vatandaşlara sorunların çözümleri için hemen çalışmalara başlanacağının sözünü verdi. Bektaş vatandaşlara ev ziyaretlerinde yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Zonguldak Cumhuriyetin ilk şehridir. Belediye kurulduğundan beri kimse ciddi birşeyler yapalım diye gelmediler. Oyları başkan adayının öpmesine göre, yada memleketine göre oy verdiler. Kimse şantiye olarak kurulan bu şehri yenileyeceğiz demedi. Madene dayalı bir şehir burası madende küçüldükçe buraya kimse yatırım yapmadı. Şehirdeki tüm sorunlar halının altına süpürülmüş."

"OYLAR HİZMETE YADA PROJEYE GÖRE VERİLMEMİŞ"

Zonguldak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş "Başkanlar hep hizmete göre değil de, işte bu laz, bu kıvırcık yada bu çok güzel öpüyor diye oy verilmiş. Buraya kimse ben bir şey yapacağım diye gelmemiş. Bu şehir kaderine terkedilmiş. Size sormak istiyorum dışardan gelen misafirlerine gösterebileceğiniz gururla bir şehir var mı ortada. Bu şehir aslında çok güzel şehir. Yapmaya niyetin olacak. Bir söz vardır bir insanı öpmek istersen yanağı nerde diye sormazsınız. Öpersiniz. Yeter ki öpmeye niyetiniz olsun. İlk defa gerçek projeler ortaya koyduk. Herkes bir sarsıldı. Bunu yapamazlar dediler. Yapacağıma inandılar, bu kez parayı nerde bulacak dediler. Burayı satacak dediler. Kozlu'yu satma meselesine gelince evet gerekirse buradan da satılacak. Sattığımız yerler belli. Sattık da cebimize mi koyduk. Kozlu'nun hali ortada. O sattı denilen yerlerde onlarca insan ekmek yiyor. Bunlar baktılar ki Ali Bektaş bunları yapacak. Karalama yoluna gittiler. Bunlar baktılar ki Ali Bektaş gelirse köşe başlarını tutamayacağız, sağa sola büfe koyamayacağız. Ne yaptılar hemen karalama yoluna gittiler" dedi.

"SATTIK, KOZLU'YA HARCADIK"

Zonguldak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş "Ya bakın belediye başkanı olarak ya ağlayacaksınız oturup, yada bir şeyler yapma yoluna gideceksiniz. Bazı şeyleri yapmak için bazı riskler almalısınız. Buraları sattık. Sattığımız paralarda öyle böyle değil. Ne oldu sattık da yaşam düzeyi arttı. Vatandaşın evinin değeri arttı. Sattık da ne oldu, Kozlu'nun nüfusu arttı. Zonguldak'ta nüfus azaldı. Sattık da ne oldu; Kozlu Belediyesini arayın tekerlekli sandalye ihtiyacınız var. Hemen geliyor mu, gelmiyor mu? Evinde yaşlı bir hasta var. Hastaneye gidemiyor. Arayın belediyeyi bakın hemen alınıyor mu evden, alınmıyor mu? İlacına kadar takip edilmiyor mu? Çıkın bakın mahallere mahalleler nasıl. Şimdi bunların bu yapılanlar zoruna gidiyor. Beni karalayacağına, ben bundan daha iyisini yaparım diyeceksin. Yok satmış, sattık hepsini hizmet yaptık. Sadece madene adam alındığını düşünün. İnşallah oraya da işçi alınacak. Ama 45 bin işsiz var. Üç bini madene alındı. Geri kalanlar ne olacak. İşte şehri büyütmeli ve yeni iş alanları açmalıyız. Evet ben sattım ama bu satmayı da vatandaşa hizmet olarak harcadım" diye konuştu.

"BİR İNSANI HERKES SEVİYORSA SIKINTI VARDIR"

Zonguldak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş "Ben Kozlu'da köşe başlarında çakal çukal bırakmadım. Bir tane menfaatçi çıkarcı adam benim etrafıma yaklaşamaz. Kozlu 24 saat kamera ile izleniyor. Kozlu'da huzur sağladık. Burada ise ben oradan geldim açım. Ceza evinden çıktım açım. O zaman al sana bir köşe, al sana bir büfe. O zaman ne oluyor gerçek vatandaşımın hakkını başkasına vermiş oluyorsunuz. Size bir şey anlatayım. Hz Ömer'e demişler ki ya Ömer en başarılı en çok sevilen herkesin sevdiği valimizi görevden aldın. Neden? O da diyor ki herkes sevdiği için aldım. Bir insanı herkes seviyorsa mutlaka bir sorun vardır. Beni Kozlu'da sevende vardır bir o kadarda sevmeyen. Çalışan adam bir şeyler yapmaya çalışan adam hem sevilir hem de sevilmez. Bu böyle bilinile. Bana kızıyor diyorlar. Evet bazen kızıyorum. Ama vatandaşımın işi görülmediği için kızıyorum" dedi.

Zonguldak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'a ev ziyaretlerinde Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman ve parti yöneticileri eşlik etti. Gidilen her evde vatandaşlara Zonguldak Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş'ın projelerini ve Zonguldak'ın sorunlarını anlatan CD izletildi ve gençlik kolları üyeleri tarafından proje kitapçıkları dağıtıldı. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Bektaş Zonguldak Ak Parti Kozlu Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title