Haberler

Bekir İrtegün Fenerbahçe'de

Fenerbahçe, Yeni Transferi Bekir İrtegün ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Fenerbahçe, yeni transferi Bekir İrtegün ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbol kariyerinde uzun süre Gaziantepspor forması giyen Bekir, Fenerbahçe Şükrü Stadı 1907 Tribünü salonunda, Sportif Direktör Aykut Kocaman'ın da katıldığı törende, kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Bekir, imza töreninin ardından çubuklu sarı-lacivertli formayı giyerek, saha içinde görüntü verdi.

-''KORKMUYORUM''-

Geçen sezonlarda Anadolu takımlarındaki performanslarıyla ön plana çıkıp, Fenerbahçe gibi büyük ekiplere geldikten sonra bekleneni veremeyen futbolcular bulunduğu ifade edilerek, hedefleri sorulan Bekir, ''Korkmuyorum, elimden gelenin en iyisini yapacağıma inanıyorum'' dedi.

Başkan Aziz Yıldırım'ın şampiyonluk sözünün takım üzerinde bir baskı yaratıp yaratmayacağı sorulan Bekir, ''Böyle olunca sorumluluk daha çok artıyor. Belki bu baskı yaratabilir ama bazen bu tip baskılar futbolda başarıyı getirebiliyor. Bunu göreceğiz. Çok büyük bir baskı olacağını tahmin etmiyorum'' diye konuştu.

Bekir, Fenerbahçe'nin yeni yapılanması ve Aykut Kocaman'ın kendileri için büyük bir avantaj olacağını da söyledi.

-AYKUT KOCAMAN'IN SÖZLERİ-

Törende Bekir'den önce söz alan Sportif Direktör Kocaman, geçen sezon Fenerbahçe'yi dışarıdan izlediğinde, görünen sıkıntılardan en önemlisinin sonuçtan çok takımın mücadele kalitesinin düşüklüğü olduğunu ifade ederek, bu sezonki transfer planlamasında buna dikkat ettiklerini vurguladı. Kocaman, ''Yeni transferlerle birlikte Fenerbahçe en azından bir şeyi çevirebileceğini düşünüyor bu konuda. Maçı sonuna kadar oynayan mücadeleyi sonuna kadar bırakmayan, oyunu iki yönlü oynayan futbolcu yapısına dönüştürmek. Bekir de bu anlamda katkısı olacak bir oyuncu'' dedi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title